„Az emberek nem számháborúzni akarnak”

„Az emberek nem számháborúzni akarnak”
Török Diána, 2016. március 3.

Hosszú évek után cserélte le kommunikációs keretkoncepcióját az OTP Bank. A váltás mibenlétéről, a mögötte meghúzódó piaci, fogyasztói trendekről Dolezsai Gergely márkamenedzsment- és marketingkommunikációs főosztályvezetővel beszélgettünk.

Komplex meseélményt kínálnak

Komplex meseélményt kínálnak
Török Diána2016. február 2.

Ha a gyerekek csillogó képernyőt látnak, arra le is fognak csapni, legyen szó tabletről vagy mobilról, a rajongás garantált. A ragaszkodás egészen addig tart, amíg meg nem kaparintjuk tőlük. Emiatt lehetne félni vagy bosszankodni is, ám Horváth Dorka és Karányi Dani, a BOOKR Kids két alapítója máshonnan fogta meg a kérdést: mi lenne, ha a gyerekek szórakoztatóan, mégis okosan töltenék el ezt az időt?

„Ez a 15 év a PR-szakma minden arcát megmutatta”

„Ez a 15 év a PR-szakma minden arcát megmutatta”
Török Diána2016. január 7.

Idén 15 éves a Merlin Communications, amely ma már nem PR-, hanem kommunikációs ügynökségként tekint magára. Wendler Tamás ügyvezetőt kérdeztük a kezdetekről és arról is, mi az, ami még mindig lelkesíti.

„A márka nem csak kommunikáció”

„A márka nem csak kommunikáció”
Török Diána2015. december 2.

Október 1-jétől Bánhegyi Zsófia irányítja a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország újonnan összevont kommunikációs csapatát. E változás és a mögötte meghúzódó üzleti és szakmai folyamatok jelentős kihívást jelentenek. Ezekről és a kommunikációs csapat előtt álló feladatokról kérdeztük a szakembert.

Több pénzt tartanának a magyar piacon

Török Diána2015. október 7.

Szeptember végén elindult a Project Agora a magyar piacon. A programozott piacteret a ThinkDigital-csoporthoz tartozó Tailwind működteti a kiadói partnerekkel közösen. Odysseas Ntotsikast, a ThinkDigital-csoport alapítóját és Szabó Ákost, a Tailwind hazai vezetőjét kérdeztük a tervekről és a programozott szegmens állapotáról, fejlődéséről.

Kijött a fényre a Team Red

Kijött a fényre a Team Red
Török Diána2015. szeptember 25.

Volt mítoszoszlatás és tendergyőzelem bejelentés is a sajtóeseményen.

„Felértékelődik a PR és a sztori”

„Felértékelődik a PR és a sztori”
Török Diána2015. szeptember 17.

A telekomszektorban töltött évek után iparágat váltott Györke Orsolya, aki augusztusban a Ford magyarországi kommunikációs igazgatója lett. Tapasztalatokról, kihívásokról és a digitalizáció hatásáról beszélgettünk.

„A médiáról lemállott már mindenféle cukormáz”

„A médiáról lemállott már mindenféle cukormáz”
Török Diána2015. szeptember 8.

Lengyel Andrással, a Ringier Axel Springer (RAS) Magyarország marketing- és hirdetési igazgatójával többek között a digitális modellek illeszthetőségéről és a mérhetőség kényszeréről beszélgettünk. Szóba került a big data és a költségfarigcsálás is.

Hogyan nyerjünk oroszlánt?

Hogyan nyerjünk oroszlánt?
Török Diána2015. július 10.

Bronz oroszlánt nyert az idei Cannes Lions-on a Novartis ViaOpta Daily alkalmazása Mobil kategóriában. Rendhagyó esettanulmányunkban nem magát az appot, hanem a győzelemig vezető utat mutatjuk be az alkalmazást kitaláló és fejlesztő ARworks vezetőjének, Budaházy Szabolcsnak és a pályázatot külső szakértőként elkészítő Szabó Ákosnak, a Studio Binär ügynökség tulajdonosának segítségével. Szavaikból kiderült: marketinges, kommunikációs versenyekre pályázni legalább olyan gondos tervezéssel érdemes, mint ahogyan kampányt vagy épp appot fejlesztünk. S ha valami ilyen szinten tervezhető, akkor bizonyára akadnak másolható sikerkritériumok. Ezeket kerestük.

Hogy a nagyi is megértse

Hogy a nagyi is megértse
Török Diána2015. július 9.

Kell-e értenie a nagymamának, hogy mivel foglalkozik az SAP? Változtak-e a kommunikáció alapjai az utóbbi években? Miért kell a kommunikátoroknak egy kicsit értékesítőnek is lenniük?

Magyarországra látogat Jo Nesbø

2 napja

Magyarországra látogat a skandináv krimik világsztárja, Jo Nesbø! Az Animus kiadó által meghívott hírességgel a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon 2020. április 24-én találkozhatnak a rajongók.