Varga Péter

Varga Péter

Pozíciók: SEO tanácsadó

Róla

Szakmai körökben Longhand néven ismerik. Hat éve foglalkozik keresőoptimalizálással és webanalitikával független tanácsadóként, korábban szoftverfejlesztőként dolgozott több mint 10 éven keresztül. Több népszerű portál tervezésében és keresőoptimalizálásában vett részt az elmúlt évek során, állandó megbízással dolgozik a Sanoma Budapest Zrt. új-média divíziójának külső tanácsadóként, részt vett több, a CEMP portfolióhoz tartozó portál keresőoptimalizálásában. Egyéb ügyfelei között népszerű utazási, ingatlan és e-commerce portálok szerepelnek.

A SUPERSEO keresőoptimalizálási szakkonferencia társszervezője, amelyet 2011 januárjában rendeztek először, Galyatetőn, és a továbbiakban évente megtartanak.

 

Konferencia tartalmak

  • Médiapiac 2011Nagy márkák a keresőben2011. március 30.

    A nagyobb hazai brandek több tízezres keresést generálnak a Google-n naponta, amit a multik gyakran teljesen figyelmen kívül hagynak SEO tekintetében. Milyen tipikus hibákat követnek el a nagyok a weboldalaikon és mit tanulhatunk belőle? Hogyan szolgálhatjuk ki a célközönségünk érdeklődését megfelelően a keresési szokásainak a tanulmányozásával?