Digitália 2015

2015. szeptember 15. Budapest, Magyar Telekom székház

Válogatott tartalmak digitális marketing szakembereknek, a Médiapiac Konferenciák és az SM konferenciát jegyző Endless Solutions szervezésében, a Magyar Telekom Tölösi Péter  Konferenciaközpontjában (Budapest, Krisztina körút 55.)


Nézze vissza szöveges közvetítésünket! [+]

Programok Letöltöm PDF-ben

09:00-09:10 Előadás
Bevezető Előadó: Szakács László (Grabowski Digital Kft.)

Néhány szó Digitáliáról

09:10-09:30 Előadás
Digitália, avagy mi jön a kapitalizmus után? Előadó: Horváth Attila dr. (Budapesti Metropolitan Egyetem)
Letölthető prezentáció - Horváth Attila dr. - Digitália, avagy mi jön a kapitalizmus után?

A digitális világban a kapitalisták új generációja ér el sikereket. Másként gondolkodnak, másként vezetnek, meglepő üzleti modelleket vezetnek be. Vajon véget ér a hagyományos kapitalizmus, és Digitáliában új szabályok érvényesek? Vagy minél inkább változik, annál inkább ugyanaz marad?

09:30-09:50 Előadás
Magyar álom, amerikai álom? Előadó: Karafiáth Balázs (Culture2 Inc.)
Letölthető prezentáció - Karafiáth Balázs - Magyar álom, amerikai álom?

A 3. digitális forradalom  és a befektetési őrület. Mit tanulhatnak a nagyok a startupoktól? Hol tartunk Amerikához képest? Néhány bevezető gondolat Digitália megértéséhez.

09:50-10:10 Előadás
Digitális Magyarország Előadó: Kövesi Gabriella dr. (Magyar Telekom)

Hol tart a Digitális Magyarország projekt? Milyen pillérekre épít? Milyen szerepük van (lehet) ebben a piaci szereplőknek, az érdekképviseleteknek? Hol vagyunk/leszünk Európában, ha ezt végrehajtjuk?

10:10-10:25 Előadás
Out of the box Előadó: Dojcsák Dániel (IVSZ)

Az informatikát nem lehet immár dobozba zárni, kitört belőle. A digitalizáció minden iparágat áthat, a digitális forradalom mindenképpen megtörténik. Egyetlen helyes választásunk van: a vezetőszék, vagy – kimaradunk, lemaradunk. A digitális érettség hazai szintjéről gyakran fanyalogva szólunk: csináljon már valaki valamit. Ezzel a kérdéssel azonban mindenkinek teendője van. Kijózanító adatok és inspiráció.

10:25-10:45 Előadás
Humán erőforrás Előadó: Kovács Tibor (Lapcom)

A digitális forradalom a munkaerőpiacot is radikálisan átalakítja. Hol találnak ma a vállalatok képzett digitális szakembereket? Hogyan alakítják át a munkatársak szemléletét?

10:45-11:00 Előadás
Digitális jövőnk: 15 meghatározó marketing trend Előadó: Varga István László (Manta Marketing Kft.)
Letölthető prezentáció - Varga István - Digitális jövőnk: 15 meghatározó marketing trend

A távoli jövő élesebben látszik, mint a következő évek digitális marketing trendjei. Nyakunkon az M2M, a hang, az autóipari okosodás, a prediktivitás, az automata értékesítés, a big data on demand megoldások és a real-time döntéstámogatás! Előadásomban teszek egy gyors kísérletet arra, hogy felvázoljam a rohamtempóban fejlődő új trendek, marketing eszközők és meghatározó modellek közötti összefüggéseket.

11:00-11:45 Fórum
Márkatulajdonosok Digitáliában Résztvevő: Németh Károly (Spar Magyarország), Takács Ákos (Red Bull Hungária Kft.), Weigert Zsanett (Allianz Hungária Biztosító Zrt.)

A marketingbüdzsé mind nagyobb hányada áramlik digitális projektekbe. Nem csupán a klasszikus marketingkommunikációs pénzekre igaz ez, hanem a marketing egyéb szegleteire is. A konferenciákon, cikkekben és egyéb fórumokon sokszor fogalmazódnak meg vélemények azzal kapcsolatban, hogy mit gondolnak a marketingesek a digitális marketing fejleményeiről, ám e gondolatokat a leggyakrabban technológiai cégek, médiások, ügynökségek mondják ki - helyettük. Ezért a hazai piac elismert marketinges döntéshozóit kértünk fel arra, hogy osszák meg gondolataikat.

11:45-12:00 Előadás
Amfóra Előadó: Csillag Zoltán, Szakács László (Grabowski Digital Kft.)
Letölthető prezentáció - Csillag Zoltán - Szakács László - Amfóra

Díjazzuk a saját tartalmon és korszerű technológiákon alapuló, fogyasztói bevonódást célzó, stratégiai megközelítésű, gondosan megtervezett, jól kivitelezett és hatékony marketingaktivitásokat, kampányokat. Kimelten értékeljük a potenciális vásárlók teljes útját végigkövető, integrált megoldásokat.

12:00-13:00 Ebédszünet
Ebédszünet