2017. október 20.

24.hu: Jóval többet fizethet a volt vezér az RTL-nek

A hírportál értesülései szerint a bíróság sokkal nagyobb összeg megfizetésére kötelezte az RTL korábbi vezérét a volt munkáltatójával szembeni perben, mint az korábban a sajtóban megjelent. Az összeg tetemes.

A pert Gerkens kezdeményezte, miután a tévétársaság 2015 elején szerződést bontott vele. Az eljárás keretében kölcsönösen követelt összegről először beszámoló Népszabadság tavaly arról írt, hogy közel egymillió euróra perelte be az RTL Csoportot a TV2 jelenlegi vezére, mert szerinte 2015-ben diszkriminatív módon mentették fel a posztjáról.

Az RTL pedig szintén egymillió eurós viszontkeresetet indított arra hivatkozva, hogy Gerkens megsértette szerződésében foglalt kötelezettségeit.

Az Index kedden arról írt, a bíróság az RTL-es ellenkereset több pontját elfogadva 120 millió körüli összeget ítélt meg a tévétársaságnak. Pénteken viszont a 24.hu meg nem nevezett iparági forrásokra hivatkozva azt állította, hogy az összeg valójában 170 millió, mert az RTL többek között telefonszámlákat, éttermi számlákat, és stúdióbérlési túlfizetést is követelt a bíróságon a volt vezérigazgatótól. Az ítélet nem jogerős, tehát Gerkensnek jogában áll fellebbezni és másodfokra vinni az ügyet.

Társat keres? Vigyázzon, melyik pártra szavaz!

2018. március 21.

A Randivonal.hu társkereső oldal több mint 3000 társkeresőjét kérdezte meg arról, hogy számukra mi a legfontosabb kritérium a párválasztás során vagy éppen mi számít szakító oknak egy párkapcsolatban.