2018. február 20.

A DDB és a Mito zenél a csütörtöki Reklámzajon

A DDB és a Mito zenél a csütörtöki Reklámzajon.

Február 22-én, csütörtökön mutatkozik be a Reklámzajon a DDB új együttese. Kifejezetten ez alkalomból állt össze zenélni a DDB csapata, akik a tizenegyedik ügynökségi zenekar a Reklámzaj történetében. A The Reply-Alls formációban részt vesznek a korábbi „legendás” DDB-s zenekar, a Richard Touch Me tagjai közül is. Feldolgozásokkal, néhány klasszikussal és újabb indie-rock dalokkal készülnek az estére.

A februári buli másik fellépője a Mito Band lesz, aki már rutinos fellépő a Reklámzajon, de most megújult felállásban és repertoárral lépnek színpadra, ahol fennállásuk hetedik évfordulóját is megünnepli a Mito zenekara.

A pop-trash videódiszkót képviselő Jutyubdiszkó évek óta sikeresen futó partysorozat. A koncertek után Szőke Balázs, az Adamsky senior art directora a Jutyubdiszkó különleges kiadásával és a ’80-as, ’90-es évek zenéivel és videóival érkezik a Reklámzajra.

A februári koncert helyszíne a Gödör Klub. Ez lesz a nyolcadik alkalom, hogy ügynökségek és reklámszakemberek zenélnek a Reklámzajon, legutóbb egy tematikus Mad Men partyra állt össze egy alkalmi zenekar.

Jön a második kő-papír-olló magyar bajnokság

2018. augusztus 30.

Szeptember 9-én megrendezik az ország legőrültebb sportversenyét, a 2018-as kő-papír-olló magyar bajnokságot. A győztes nyereménye egy londoni utazás, ahol a sportág hazai legjobbja versenyezhet az európabajnoki címért.