2016. július 04.

A TV2-re költözik az Édes Élet

Nyári különkiadással készül a celebreality a legforróbb napokra. Az Édes Élet Holiday hat héten át kerül adásba – a csatornacsalád főadóján.

Merthogy SuperTV2 egyik legerősebb brandje, az Édes Élet július 18-án hat hétre a TV2-re költözik. A celebek életét bemutató reality a megszokott szórakoztató tartalommal, megújult képi világgal várja a nézőket.

A hétköznap esténként jelentkező műsor vadonatúj epizódjai továbbra is a sztárok hétköznapjaiba engednek betekintést. A nyári szünetben a főhősök is kevesebbet dolgoznak, több időt töltenek a családjukkal és igyekeznek kipihenni az év fáradalmait. A már jól ismert szereplők nyaralni indulnak, Alekosz görögországi gyökereit keresi Baukó Évával, Emilio és Tina Monte Carlo-t hódítják meg egy lakóautóval, Kucsera Gábor izgalmas raftingtúrán vesz részt. Az Édes Élet Holiday stábja mindenhová elkísérte őket – áll a médiaház közleményében.

Régi-új szereplőként újra bepillantást enged életükbe Sági Szilárd és felesége, akiknek a műsor korábbi szériájának ideje alant fogant ikerfiai már jócskán megnőttek. Vadonatúj szereplőként debütál Kulcsár Edina, aki A Nagy Duett után vállalta el a műsorban való részvételt, valamint jobban megismerhetjük a lovasszínház kigyúrt alapítóját, Pintér Tibor, aki Janza Katával közös lányával, Jankával szerepel majd az Édes Élet Holiday-ben.

Természetesen Berki Krisztián és Pamela hétköznapjairól sem maradnak le a nézők - nyugtat meg a TV2.