2016. június 24.

Amerikai extrákkal támad a DoQ

Az Egyesült Államokról eddig el nem mondott érdekességekkel támad szombaton délután a műsor. Például arról, hogy ott töltik be a világ leghalálosabb állását.

De arról is szó esik majd, hogy miközben gigászi összegeket fektetnek az űrkutatásba, az amerikai polgárok 27 százaléka nem hiszi el, hogy népük asztronautái valaha is elérték a Holdat. Ugyanakkor – a gondoskodás példájaként - a kormány a mai napig fizeti egy polgárháborús veterán nyugdíját, egészen pontosan az ellátást a kiszolgált katona 85 éves lánya kapja.

Az amerikai elnökök elleni merényletek alapján arról is szó esik majd, hogy ez a pozíció 85-ször veszélyesebb, mint a tíz legkockázatosabbnak tartott szakma a tengerentúlon.

A hatalmas méreteket és a lenyűgöző látványt most otthonról is élvezhetjük, hiszen a DoQ televízió egy olyan dokumentumfilmet tűz műsorára, amely három egymás után vetített epizódban mutatja be többek között Kalifornia, Kansas, New Hampshire, Texas, Massachusetts, Arkansas és New York államok csodáit – szól a hétvégén adásba kerülő USA (The States) ajánlója.

 

Címkék: doq sorozat amerika