2016. november 14.

Az Anker’t-be megy a DivatPlacc by Night

Novemberben két alkalommal ad randevút a divat rajongóinak a DivatPlacc by Night új helyszínen, a belvárosi Anker’t-ben.

Először most szerdán, majd két héttel később rendezik meg itt az eseményt – közölték portálunkkal a szervezők.

Miközben szól a zene, bárki kedvére válogathat a szuperebbnél szuperebb darabok között. Kihagyhatatlan például az etlingArt standja, ahol az újrahasznosítás jegyében kávékapszulákból és gombokból készült egyedi ékszerek közül válogathatunk. Antikot hordani jó! A 10:10 Antik Óra bebizonyítja, hogy az antik is lehet trendi. Itt felújított és hibátlanul megmaradt órák várják, hogy beleszeressenek. Most sem marad senki a bájos ékszereket és egyedi kiegészítőket készítő Sodyart nélkül, de lehetőség nyílik találkozni az igazi vintage életérzéssel a CydoniaVintage anya-lánya párosa jóvoltából, akik jó ízléssel összeállított ruhákat, kalapokat, csecsebecséket vonultatnak fel, hogy lenyűgözzék közönségüket.

Álmokat, képeslapokat, könyvjelzőket, meghívókat, apró dolgokat vet papírra a Tilimpa-Limpa, hogy beköltözzön a szívekbe, otthonokba. A parafa szuper dolog, rengeteg minden készíthető belőle. ACorka, a természetes luxus megmutatja, hogy minőségi parafatáskából a környezettudatosság, a funkcionalitás és a design figyelembevételével zseniális táskák és kiegészítők készíthetők. Hamisítvány, vagy eredeti, vagy éppen eredeti hamisítvány? Mindenki döntse el maga a CopyLightedholmijai között válogatva - hívogatnak.

Az év végi rendezvénysorozat a piacozás mellett még több workshop-pal vár: ültess növényt az ékszerbe a plant3Dsegítségével, készíts ékszert, találd meg a leginkább neked való sminket, kérdezd a stílustanácsadót. Kezdd itt az esti bulit, de ha nincs kedved továbbmenni, akkor is folytathatod a szórakozást, sőt a piacozást is, hiszen meghosszabbított nyitva tartással is készülünk - ígérik.

Címkék: bulvár vásár divat