2018. január 03.

Beyoncé és Eminem is fellép a fesztiválon

A Coachellát két egymást követő hétvégén rendezik, a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja a zene, a művészetek, a divat és a bulizás évente mintegy 200 ezer rajongóját vonzza a kaliforniai sivatagba.

A tekintélyes zenei fesztivál műsorát szerdán hozták nyilvánosságra. A fellépők között szerepel Beyoncé, aki tavaly nem tudott megjelenni, mert gyermeket várt. Az idei program az április 13-15-i és a 20-22-i hétvégén zajlik a kaliforniai Indio mellett - írja a The Hollywood Reporter.

A további ismert előadók között lesz a rapper Cardi B és Post Malone, az R&B két sztárja, SZA és Miguel, valamint az amerikai rockbanda, a Portugal. The Man. A műsorban a francia Jean-Michel Jarre is színpadra lép, aki tavaly turnézott először Amerikában.

Beyoncé helyett tavaly Lady Gaga lépett fel. A The Weeknd először 2012-ben vett részt a Coachellán, Eminem viszont idén debütál a rendezvényen.

Hazánkba látogat Maluma

1 napja

A New York-i Madison Square Garden-beli fellépése után a F.A.M.E. Word Tour keretében egy koncerttel örvendeztesse meg magyarországi rajongóit.