2016. szeptember 19.

Detektívjáték digitális ügynökségtől

Google Inside View technológián alapuló interaktív digitális detektívjátékkal állt elő az online hirdetésekkel, social médiával és webanalitikával foglalkozó INTREN.

A projekt során az ügynökség a Google Inside View – a street view épületen belüli változata – biztosította platformot használta, hogy 360 fokos megjelenítési technológiával mutassa be a saját irodájában játszódó krimi jelenetet, a Murderous Affair-t.

A játékban Jack Gloom detektív szerepében göngyölíthetjük fel Skippy, a rikkancs halálának okát. A nyomozás közben bejárható az INTREN irodájának hét helyisége, ahol minden helyszínen egy-egy nyommal közelebb kerülhetünk a gyilkos felderítéséhez. A helyszíni szemlék után a játékban szereplő karakterek profiljaival az utolsó nyomok is megtalálhatóak a detektívtörténet megoldásához. A gyilkos nevének beküldése után megtekinthető a történet rövidfilmje is – közölték portálunkkal.

A projekt elsősorban persze kikapcsolódás volt. Másrészt megmutatja, hogy a kreatív megoldások együtt járhatnak az INTREN szolgáltatási körének alapját képező digitális és adatvezérelt szolgáltatásokkal. ” – közölte a microsite-ról Kecskés Viktória, a cég social media vezetője.

Címkék: bulvár játék