2016. szeptember 16.

Díjazták az év infokommunikációs menedzsereit

A méltatás szerint a globális piacon is mérehtő sikereket honorálták az elismeréssel.

Vinkó Bencét, az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatóját és Fehér Gyulát, a USTREAM alapítóját választotta az év menedzserének az infokommunikációs szektorban az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ).

Az EPAM közleménye felidézi: az IVSZ 1997 óta díjazza a hazai infokommunikációs szektor kiválóságait, az elismerés 2001 óta a Gyurós Tibor-díj nevet viseli. A díj évente három kategóriában jár: az Év IKT Innovációja, az Év IKT Projektje és az Év menedzsere az infokommunikációban.

Az idei elismeréseket Balatonfüreden, a digitális gazdaságról, IoT-ről, digitalizációról, kutatás-fejlesztésről, technológiai innovációról szóló MENTA konferencián osztották ki kedden, a legfontosabb magyarországi informatikai cégvezetők és nagyvállalati döntéshozók körében.

A globális piacon is mérhető sikereket is látunk Budapestről kiindulni, ilyen a mostani díjazott USTREAM, az EPAM vagy az AdasWorks is – mondta el a díjátadón Laufer Tamás, az IVSZ elnöke, hozzátéve: „az EPAM az ország egyik legnagyobb, külföldi piacokra is dolgozó szoftverfejlesztő cége”.

A díjazott, Vinkó Bence 2007 óta az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatója, korábban, 5 éven át a cég HR menedzsereként dolgozott.  Az EPAM közel 1500 dolgozót foglalkoztat országszerte, ebből több mint 1000-en Budapesten dolgoznak. A vállalat Közép-Európa egyik legnagyobb, komplex szoftverfejlesztési megoldásokat nyújtó cége. Magyarországon több mint 10 éve van jelen, Budapesten, Debrecenben és Szegeden.

Címkék: infotech díjak ivsz