2016. június 20.

Elköltözött a Divat Placc

A Divat Placc by night új helyszínt lep el csütörtök esténként magyar tervezőkkel és gardróbfrissítőkkel, akik új és régi, vagy régiből új ruhákkal, cipőkkel, ékszerekkel, órákkal és divatkiegészítőkkel érkeznek majd.

Az enetúl az Ötkertben megrendezett Divat Placc egy vásár jó hangulatban, kultúrált környezetben a belváros szívében, csütörtök esténként 17-től 22 óráig. Természetesen a divatkedvelők és az alkalmi "piaci árusok" mellett már ismert, vagy épp befutóban lévő dizájnerek, butikosok, divat bloggerekkel is találkozhatnak majd. 23-án például biztosan kint lesznek: Somorjai-Gáti Eszter (Ékszermánia), Etlinger Mariann (etlingART), Benedek Leila (Surrealia), Hornok Krisztina (Budapest Collection), Czvikovszkij-Götz Andrea (Baboon) és még sokan mások.

A márciusban megnyílt éjszakai vásár egyben közösségi tér funkciót is ellát, hiszen fedett helyen zajlik, ahol nem esik eső, nem fúj a szél, szól a zene, lehet enni, inni és persze ingyenesen látogatható. És természetesen kutyabarát – közölték a szervezők.

Címkék: divat helyi érték