2017. szeptember 07.

Ha harc, legyen harc: jön a Pappa Pia 2

Mintha a kritikusainak akarna bemutatni a film stábja és a közpénzből működő Filmalap: a Bosron keresztül csütörtökön megüzenték, folytatják a sok vitát kiváltott, eddig 160 ezer nézőt felmutató musicalt.

Már biztosra vehető, hogy rövidesen elkészül a Pappa Pia 2. Tőzsér Attila producer a Borsnak azt nyilatkozta, már folyik az előkészítés, igaz, azt még nem tudni, hogy az első rész történetét viszik-e tovább, és maradhat-e a rendezői székben Csupó Gábor, Andy Vajna barátja.

A napilap megkereste a Filmalapot is, amely közel egymilliárd forinttal támogatta az első részt. "A Filmalap számára öröm, hogy egy újabb magyar film megtalálta a közönségét" - közölte a szervezet azt is hozzátéve, hogy a Pappa pia 2 még nem pályázott a támogatásukra.

Az augusztus közepén bemutatott musicalt irtozatosan lehúzták a kritikusok. A film relatíve jó nézőszámot ért, de a nézők körében is sok vitát váltott ki, a port.hu-n is rengeteg indulatos hozzászólást indukált. A magyar filmes adatbázison 4,8 pontot, az IMDB-n pedig 2,6-ot kapott a közönségtől a 10-ből.

Idén először új helyszínen rendezik meg az Arc kiállítást

2018. szeptember 21.

Az Örs vezér terétől 300 méterre található füves sétányon lesz megtekinthető az idei tárlat. Szeptember 21-étől október 7-ig, az Örs vezér útján, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várnak mindenkit szeretettel.