2016. november 11.

Harapós társaságban a szépségversenyzők

Cápák közé merültek ugyanis a Miss Universe Hungary döntősei a csatorna közleménye szerint.

November 20-án a TV2 képernyőjén választják meg az Univerzum legszebb magyar lányát. A szépségverseny döntősei hetek óta a nagy napra készülnek, hogy életük legjobb formájában léphessenek kifutóra a jövő vasárnapi élő show-ban, aminek a 2011-es Miss Universe Hungary cím birtokosa, Lipcsei Betta lesz a háziasszonya. A felkészülés részeként Vajna Tímea királynőjelöltjei a Tropicariumban megtartott Miss Extrém felkészítő versenyen bizonyították, semmilyen akadály nem állhat útjukba, ha a győzelem a cél!

A lányok négy csapatban, különböző extrém próbatételeken estek át és nehezítésként madárpókokkal, óriáskígyókkal is farkasszemet kellett nézniük, de egyéb rémisztő feladatok is vártak rájuk. A csapatok első helyezettjei a végső győzelemért a cápáktól hemzsegő akvárium mélyére merültek, és közülük az a lány került ki győztesen, aki a legtöbb gyöngyöt hozta fel a mélyről. Az első helyezett Bódizs Veronika lett, aki remek teljesítménnyel vívta ki magának a Miss Extrém címet - írják.

- A lányok most először mutatkoztak együtt a sajtó nyilvánossága előtt. Nagyon büszke vagyok rájuk, akármelyikük is lesz a november 20-i döntő győztese, méltóképpen fogja Magyarországot képviselni a januári világdöntőn, a Fülöp-szigeteken. – jelezte a közleményben Vajna Tímea. A korona mellett a Miss Universe Hungary 2016 cím birtokosa egymillió forintot kap bankkártyán, egy éves autóhasználatra jogosult és álomutazáson vehet részt Miami-ban.

Idén először új helyszínen rendezik meg az Arc kiállítást

14 órája

Az Örs vezér terétől 300 méterre található füves sétányon lesz megtekinthető az idei tárlat. Szeptember 21-étől október 7-ig, az Örs vezér útján, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várnak mindenkit szeretettel.