2016. november 11.

Harapós társaságban a szépségversenyzők

Cápák közé merültek ugyanis a Miss Universe Hungary döntősei a csatorna közleménye szerint.

November 20-án a TV2 képernyőjén választják meg az Univerzum legszebb magyar lányát. A szépségverseny döntősei hetek óta a nagy napra készülnek, hogy életük legjobb formájában léphessenek kifutóra a jövő vasárnapi élő show-ban, aminek a 2011-es Miss Universe Hungary cím birtokosa, Lipcsei Betta lesz a háziasszonya. A felkészülés részeként Vajna Tímea királynőjelöltjei a Tropicariumban megtartott Miss Extrém felkészítő versenyen bizonyították, semmilyen akadály nem állhat útjukba, ha a győzelem a cél!

A lányok négy csapatban, különböző extrém próbatételeken estek át és nehezítésként madárpókokkal, óriáskígyókkal is farkasszemet kellett nézniük, de egyéb rémisztő feladatok is vártak rájuk. A csapatok első helyezettjei a végső győzelemért a cápáktól hemzsegő akvárium mélyére merültek, és közülük az a lány került ki győztesen, aki a legtöbb gyöngyöt hozta fel a mélyről. Az első helyezett Bódizs Veronika lett, aki remek teljesítménnyel vívta ki magának a Miss Extrém címet - írják.

- A lányok most először mutatkoztak együtt a sajtó nyilvánossága előtt. Nagyon büszke vagyok rájuk, akármelyikük is lesz a november 20-i döntő győztese, méltóképpen fogja Magyarországot képviselni a januári világdöntőn, a Fülöp-szigeteken. – jelezte a közleményben Vajna Tímea. A korona mellett a Miss Universe Hungary 2016 cím birtokosa egymillió forintot kap bankkártyán, egy éves autóhasználatra jogosult és álomutazáson vehet részt Miami-ban.

Társat keres? Vigyázzon, melyik pártra szavaz!

2018. március 21.

A Randivonal.hu társkereső oldal több mint 3000 társkeresőjét kérdezte meg arról, hogy számukra mi a legfontosabb kritérium a párválasztás során vagy éppen mi számít szakító oknak egy párkapcsolatban.