2017. november 16.

Hírességek is lesznek rohamosztagosok

Az új Star Wars filmet a Pinewood Studiosban forgatták, ahova kilátogatott a királyi család két tagja, Harry és Vilmos herceg is.

Az ébredő Erő című hetedik Star Wars film egyik legszellemesebb húzása az volt, mikor Daniel Craiget becsempészték az egyik jelenetbe, mint rohamosztagost, viszont erről nem szóltak előre senkinek. Ráadásul csak hang alapján lehetett felismerni a színészt, így sokak számára csak utólag derült ki, hogy ki is volt a páncél alatt. A film készítői a hírek szerint Az utolsó Jedik alcímet kapó nyolcadik részben is lesz ilyen meglepetés, most viszont nem sikerült ezt titokban tartani - írja az Index.

A hírek szerint egy igen ütős négyest hozott össze a Lucasfilm, a királyi család két tagján túl további pletykák szólnak arról, hogy Tom Hardy, illetve a Take That énekese, Gary Barlow is jártak tavasszal a Pinewood Studios környékén. Állítólag mind a négy híresség ugyanabban a jelenetben lesz majd látható.

Az utolsó Jedik december 14-én érkezik a hazai mozikba.

Címkék: kultúra film star wars

Idén először új helyszínen rendezik meg az Arc kiállítást

2018. szeptember 21.

Az Örs vezér terétől 300 méterre található füves sétányon lesz megtekinthető az idei tárlat. Szeptember 21-étől október 7-ig, az Örs vezér útján, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várnak mindenkit szeretettel.