2016. július 04.

Negyedszázados a FERLING

Családi kényszervállalkozásként indult, de mára a legnagyobb vidéki központtal működő hazai pr-ügynökség lett a FERLING. Az alkalmat egy kreatív játékkal ünnepel, amelybe bárki bekapcsolódhat.

Hetek óta lehet találkozni a közösségimédia-felületeken a #ferling25 hashtaggel ellátott fotókkal, amelyek különböző módokon jelenítik meg a 25-ös számot, utalva ezzel a kommunikációs ügynökség évfordulójára. Hiszen a FERLING története 1991. augusztus 15-én kezdődött, amikor Ferling József feleségével akkor még Ferlingpress néven megalapította az ügynökséget. A családi vállalkozás egy tetőtéri pécsi lakásban kezdte a munkát, és kezdetben baranyai kisközségek önkormányzati lapjainak szerkesztéséből élt.

Első pr-munkája egy komlói diszkontáruház bevezető kampánya volt. Ma két irodával (Pécsett és Budapesten), közel 30 munkatárssal, jelenleg 28 aktív ügyféllel és komplex kommunikációs ügynökségi szolgáltatásokat kínálva, egy családi generációváltást is megoldva működik.

Az évfordulót kreatív játékkal ünneplik. Olyan, a saját Facebook-oldalán mintaként megosztottakhoz hasonló fotókat vár a beküldőktől, amelyek valamilyen formában megjelenítik a 25-ös számot.

Az évforduló hírét minél szélesebb körhöz szeretnék eljuttatni, ezért a nyereményeket is ígérő játékban való részvétel feltétele, hogy az érdeklődők a saját Facebook-profiljukon, a #ferling25 hashtag használata, illetve a bejegyzésben a FERLING betagelése mellett osszák meg illusztrációjukat. Az ügynökség különdíjjal jutalmazza a legkreatívabb megoldást, az összes résztvevő között pedig számos nyeremény is kisorsolásra kerül - közölték portálunkkal.