2016. július 15.

Szépségversennyel erősít a közmédia

Egy este Magyarország legszebb lányaival és legnépszerűbb énekeseivel – ezt ígéri az MTVA mindazoknak, akik vasárnap a témára rárepülő két csatornájukat választják.

Közleményük szerint vasárnap este a Magyarország Szépe döntőjében kiderül, hogy a tizenöt versenyző közül ki képviseli majd Magyarországot Washingtonban, a decemberi Miss World versenyen. A nagyszabású élő show-műsor a legnépszerűbb magyar énekesek és zenekarok exkluzív produkcióival várja a nézőket a Duna és a Duna World közszolgálati csatornákon 19:25-től.

A Hooligans rockegyüttes különleges szépségkirálynő-mixszel áll színpadra egy meglepetés vendéggel kiegészülve. Király Viktor itt énekli el először a Shoulda Woulda című vadonatúj dalát, majd testvérével, Király Lindával több, mint egy év után duettet adnak elő. Tolvai Reni is legújabb dalát, aLátomást adja elő a Magyarország Szépe színpadán. Vastag Csaba rendhagyó, tőle sosem látott produkcióval készül a nemzeti tour-ra, amelyen a versenyzők Bélavári Zita csodaszép népi ihletésű ruháit viselik majd, melyeket kifejezetten erre a műsorra készített a divattervező. A Honeybeast legnagyobb slágerét is élőben hallhatják a Magyarország szépe nézői vasárnap este.

A programban a lányok a bikinis, estélyi ruhás és nemzeti ihletésű ruhában történő felvonulás mellett meglepetéssel is készülnek. A Magyarország Szépe házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

Címkék: bulvár mtva

Társat keres? Vigyázzon, melyik pártra szavaz!

2 napja

A Randivonal.hu társkereső oldal több mint 3000 társkeresőjét kérdezte meg arról, hogy számukra mi a legfontosabb kritérium a párválasztás során vagy éppen mi számít szakító oknak egy párkapcsolatban.