2016. május 30.

Vidéken terjeszkedik a DRK

Megnyílt a DRK első vidéki boltja. A két budapesti üzlet mellé most egy soproni került fel a térképre.

Az Andrássy úti és a Mammut 2-beli bolt után a soproni Várkerületen jelent meg franchise üzlettel a márka; itt mint százféle lábbeli, a DRK-n kívül az adidas Originals, a Converse, a New Balance, a LeCoq Sportif és a Levi’s márkák kollekciói is megtalálható - áll közleményükben.

A DRK egy magyar márka, a cipők és a kiegészítők mind hazai tervezők, designerek munkái. A kollekciók elsősorban a fiatalabb generációt célozzák, tudatosítva a felelős fogyasztást, mert ha magyarként magyar terméket vásárol, akkor nem csak az ökológiai lábnyomát csökkenti, de a hazai gazdaság erősödéséhez is hozzájárul.

A márka tulajdonosainak célja, hogy összekössék a művészetet a divattal, a művészeket a hétköznapi emberekkel. Tervezőik munkáira az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Folyamatosan keresik a hazai tehetségeket, legyen az festő, szobrász, graffiti művész vagy táncos, hogy az emberek egy élő kiállításként viselhessék alkotásaikat.

A DRK márka tulajdonosa a budapesti székhelyű Szinga Sport Kft., amely a fővárosi két DRK bolt mellett 105 Playersroom store-t üzemeltet országszerte, emellett Ausztriában is nyitottak már üzletet - jelezték.

 

Címkék: sport drk