2016. július 08.

Zöld Béka-díj – tizenhatodszor

A Deloitte Magyarország idén is meghirdeti a Zöld Béka-díjat, amit a legjobb közép-európai fenntarthatósági jelentést elkészítő vállalatnak ítélnek oda.

A vállalatok környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalását és eredményeit tükröző jelentések díjazását 2000-ben alapította a Deloitte Magyarország. A Zöld Béka-díj ezalatt a 16 év alatt regionális elismeréssé nőtte ki magát, ezzel is igazolva, hogy a pénzügyi eredményesség mellett egyre nagyobb jelentőséggel bír egy-egy vállalat felelősségvállalási kultúrája is – idézi fel közleményük.

Tavaly Magyarországon az OTP Bank jelentése érdemelte ki a Zöld Béka-díjat, míg a Grundfos Hungary különdíjban részesült. A régiós megmérettetésből, 7 közép-európai ország 76 fenntarthatósági jelentése közül végül a cseh Plzeňský Prazdroj sörgyár jelentése került ki győztesen.

A Zöld Béka-díjat országos és közép-európai szinten is kiosztják – az országos szinten díjazott jelentések automatikusan részt vesznek a regionális szintű megmérettetésen is. A jelentkezés feltételei itt tekinthetők meg.

Idén először új helyszínen rendezik meg az Arc kiállítást

2018. szeptember 21.

Az Örs vezér terétől 300 méterre található füves sétányon lesz megtekinthető az idei tárlat. Szeptember 21-étől október 7-ig, az Örs vezér útján, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várnak mindenkit szeretettel.