2016. július 08.

Zöld Béka-díj – tizenhatodszor

A Deloitte Magyarország idén is meghirdeti a Zöld Béka-díjat, amit a legjobb közép-európai fenntarthatósági jelentést elkészítő vállalatnak ítélnek oda.

A vállalatok környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalását és eredményeit tükröző jelentések díjazását 2000-ben alapította a Deloitte Magyarország. A Zöld Béka-díj ezalatt a 16 év alatt regionális elismeréssé nőtte ki magát, ezzel is igazolva, hogy a pénzügyi eredményesség mellett egyre nagyobb jelentőséggel bír egy-egy vállalat felelősségvállalási kultúrája is – idézi fel közleményük.

Tavaly Magyarországon az OTP Bank jelentése érdemelte ki a Zöld Béka-díjat, míg a Grundfos Hungary különdíjban részesült. A régiós megmérettetésből, 7 közép-európai ország 76 fenntarthatósági jelentése közül végül a cseh Plzeňský Prazdroj sörgyár jelentése került ki győztesen.

A Zöld Béka-díjat országos és közép-európai szinten is kiosztják – az országos szinten díjazott jelentések automatikusan részt vesznek a regionális szintű megmérettetésen is. A jelentkezés feltételei itt tekinthetők meg.