Mi kell a magyaroknak a nyaraláshoz?

Mi kell a magyaroknak a nyaraláshoz?
2 órája

Szálloda vagy apartman? Város vagy vízpart? Autó vagy repülő? A Bónusz Brigád és a GKI Digital közös, a magyar internetezők utazási szokásait vizsgáló kutatásából az is kiderült, hogy tisztaság mellett kényelmes, nagy ágyra és wi-fire vágynak az utazók.

″Mesterségesen be kellett indítani a pénzek áramlását″

″Mesterségesen be kellett indítani a pénzek áramlását″
M. László Ferenc2018. július 11.

A sportmarketing nem csak munkája része, sokkal több annál: szenvedély, tudomány, küldetéstudat – hangsúlyozza Németh Ottó. A Henkel Beauty Care üzletágának igazgatóját többet között arról kérdeztünk, milyen szempontok alapján dől el, hogy melyik sportolóból válik márkanagykövet. A Médiapiac május-júniusi számában megjelent interjú most online is olvasható.

Ismét PR-Oscart nyert a Noguchi

Ismét PR-Oscart nyert a Noguchi
2018. július 11.

A Noguchi Porter Novelli idén két kampánnyal került fel a Nemzetközi PR Szövetség (IPRA) Golden World Award shortlistjére, és az egyikkel meg is nyerte a „PR-Oscarként” ismert elismerést.

A foci vb után se pihen a Nike

1 napja

A Nike csapatokkal fűtött vb-döntő után a márka egy minden eddigit felülmúló innovációval koronázza meg az elmúlt időszakot. A sportszergyártó legújabb focicipője hosszú kutatás után két teljesen új technológia alkalmazásával készült el.

A videó itt tekinthető meg

Felkerült a második csillag a franciák mezére

Felkerült a második csillag a franciák mezére
2 napja

Igencsak hangsúlyosra sikeredett a Nike jelenléte a 2018-as labdarúgó világbajnokságon. Nem csak azért, mert most először volt példa arra, hogy két Nike által szponzorált csapat vett részt a döntőben, de a brand sportolói több különdíjat is hazavihettek a hétvégén.

A kép itt tekinthető meg
Ultimately integration doesn´t come down to agencies or brands, it comes down to people. Strong client leadership coupled with agency collaboration is what´s needed to ensure consistency and improvement in applying these processes. - Robert Dreblow, WFA