2012. január 09.

140 milliós kommunikációs tender a NIF-től

Vasúti és közúti beruházások PR-kommunikációjához keresnek partnert.

Vasúti és közúti beruházások PR-kommunikációjához keresnek partnert.

Nettó 140 millió forintos keretösszegre írt ki nyílt közbeszerzési tendert a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. - írja az MTI. A hétfői Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint 130 közúti és 25 vasúti beruházás PR-támogatását kell megoldania a győztes pályázónak. A feladat része a médiavásárlás, a NIF éves roadshow-jának a megszervezése és közvéleménykutatás készítése is.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt két évben a médiatervezésből és -vásárlásból származó forgalma elérte a nettó 400 millió forintot, és legalább az egyik évben meghaladta a 200 milliót. Referenciaként ugyanezen időszakból fel kell mutatni két, egyenként legalább nettó 80 millió forint értékű, és további két, egyenként nettó 10 és 30 millió forint közötti értékű, legalább három országos médiumban megjelentetett kampányt.

Az ajánlattételi határidő 2012. február 15. Az eredményhirdetés tervezett időpontja március 15., míg a szerződéskötésé március 25.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.