2012. január 09.

140 milliós kommunikációs tender a NIF-től

Vasúti és közúti beruházások PR-kommunikációjához keresnek partnert.

Vasúti és közúti beruházások PR-kommunikációjához keresnek partnert.

Nettó 140 millió forintos keretösszegre írt ki nyílt közbeszerzési tendert a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. - írja az MTI. A hétfői Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint 130 közúti és 25 vasúti beruházás PR-támogatását kell megoldania a győztes pályázónak. A feladat része a médiavásárlás, a NIF éves roadshow-jának a megszervezése és közvéleménykutatás készítése is.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt két évben a médiatervezésből és -vásárlásból származó forgalma elérte a nettó 400 millió forintot, és legalább az egyik évben meghaladta a 200 milliót. Referenciaként ugyanezen időszakból fel kell mutatni két, egyenként legalább nettó 80 millió forint értékű, és további két, egyenként nettó 10 és 30 millió forint közötti értékű, legalább három országos médiumban megjelentetett kampányt.

Az ajánlattételi határidő 2012. február 15. Az eredményhirdetés tervezett időpontja március 15., míg a szerződéskötésé március 25.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.