2016. szeptember 13.

15 éves Az Év Honlapja pályázat

A webdesign folyamatos változása és sokrétűsége elengedhetetlenné tette, hogy Az Év Honlapja zsűrizési módszerei és értékelési eszközei is rugalmasan változzanak.

A különböző animációk, az új vizuális trendek ismerete, valamint a célközönség legfrissebb elvárásainak és tájékozódási szándékainak megfelelően kialakított felhasználói felület ma már nélkülözhetetlen egy sikeres weboldal kialakításához. „A sikeres webtervezőnek lépést kell tartania az aktuális trendekkel, illetve alkalmazkodnia kell a technológia kínálta lehetőségek – mint például a folyamatosan növekvő sávszélesség – dinamikus bővüléséhez is” – mutatott rá néhány fejlődési irányvonalra Ferling Dávid, az Év Honlapja zsűritagja.

„Az idei évben egyszerűbb és átláthatóbb zsűrizési szempontrendszer alapján értékeljük a nevezett honlapokat, amelyben kiemelt szerepet kap a felhasználói élmény (UX) értékelése, illetve nagyobb hangsúlyt kap a mobilbarát megoldásoknak megfelelő reszponzivitás, a kreatív ötlet, a tartalom és az ezt támogató design” – mondta Varga István, a pályázat alapítója. A nevezési kategóriákban kisebb változások jelentek meg, valamint rendhagyó módon idén 15 éves jubileumi díjat vehet át az a pályázó, aki(k) a legtöbb díjat nyerték az elmúlt másfél évtized alatt.

A pályázatok beküldésének határideje: 2016. október 31.

Indul a XIXO új image kampánya

13 perce

Hazánk egyik vezető italgyártója, a HELL ENERGY Magyarország intenzív kampányokkal és jelenléttel újrapozícionálja XIXO brandjét.