2010. október 15.

15 éves a Meglepetés

Tizenötödik születésnapja alkalmából 15 olvasójának álmát is teljesíti a Meglepetés, majd minderről be is számol.

Tizenötödik születésnapja alkalmából 15 olvasójának álmát is teljesíti a Meglepetés, majd minderről be is számol.

Az ország harmadik legrégebbi női lapja eredetileg nőknek szóló rejtvénymagazinnak indult, de koncepciója az idők során átalakult, mára az ország egyik legolvasottabb modern női hetilapjává vált.

A lapnak az elmúlt években sikerült az a bravúr, ami a válságban csak nagyon keveseknek: példányszámát a nehéz gazdasági helyzet ellenére is meg tudta tartani. Olvasói az állandóan újdonságokat felmutató, de stabilan megbízható tartalomnak, pontosan megválasztott célközönségnek köszönhetően választják hétről hétre a Meglepetést. Akad rovat, amely 15 éve az olvasók kedvence, ilyen az „5 perces bevásárlás”, amire hetente zsákszámra érkeznek megfejtések – közölte a kiadó.

Közel háromezer pályázatból választották ki azt a 15 kívánságot, amelyet teljesítenek. Az álmok elég széles palettán mozogtak - a papagájtól a teljes lakásfelújításig rengeteg dolog felkerült a listára.

 

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.