2017. december 01.

24 nap, 24 meglepetés a Telenortól

December 1-től 24 napon át meglepetéssel készül a cég az ügyfeleinek, megköszönve ezzel hűségüket.

Az új ügyfeleknek nyújtott kedvezményes ajánlat mellett, a Telenor karácsonykor meglévő ügyfeleinek is szeretné kifejezni háláját a karácsonyi készülődés időszakában, megköszönni a társaság iránti bizalmukat - írják. Ehhez a Telenor a karácsonyvárás időszakában népszerű adventi kalendáriumot gondolta újra XXI. századi módon: december 1-től digitális adventi naptárat indít, melyben naponta új meglepetések várják az oda látogató ügyfeleket.

A különleges tartalmi dinamikával felépülő naptár célja, hogy meglepetésekkel, hasznos praktikákkal, vagy kizárólag Telenor ügyfelek számára elérhető különleges kedvezményekkel segítsen leküzdeni a karácsonyt megelőző hetekre jellemző stresszt és megkönnyítse a készülődés időszakát.

Címkék: gazdaság telenor

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.