2020. szeptember 24.

30 éves az IKEA Magyarországon

Az IKEA 30 éve nyitotta meg legelső üzletének kapuit a budapesti Örs Vezér téren. A bútoráruház a vírushelyzet miatt ünnepi rendezvény helyett online és offline kedvezményeket kínál a látogatóknak.

A 30 éves Örs Vezér téri IKEA áruház március 21-én ünnepelte volna születésnapját, de a rendkívüli helyzet miatt a rendezvény elmaradt. Ezt kárpótolandó, szeptember 25. és 27. között különleges ajánlatokra számíthatnak az Örs vezér téri, budaörsi, vagy soroksári áruház látogatói és az online vásárlást választó érdeklődők is - írják közleményükben.

„Manapság tudatosan és többet költünk otthonunk kialakítására és berendezésére - akár szakembert is fogadunk, hogy ebben segítségünkre legyen. Keressünk a funkcionális, praktikus, költség- és energiatakarékos, valamint környezettudatos megoldásokat. Követjük a nemzetközi divatirányzatokat, akár neves tervezők munkáit. Az IKEA világszerte emberek millióinak otthonába jut el és varázsolja szebbé, jobbá a mindennapjaikat és váltja valóra álmaikat. Nincs ez másként Magyarországon sem, ahová 30 évvel ezelőtt a fiatalos és leleményes lakberendezés lehetőségét hozta el” – mondta el Finta Valéria, az IKEA Lakberendezési Kft. lakberendezője.

Címkék: gazdaság ikea

A GVH a dr. Gődénnyel hirdető céget vizsgálja

1 órája

A vizsgálatot azért indult a Nutriversum Kft. étrend-kiegészítőket forgalmazó vállalkozással szemben, mert az feltételezhetően jogsértő módon, orvos vagy egészségügyi szakember ajánlására vonatkozó állításokat tett videóiban.