2016. december 14.

360 fokos mobilhirdetés készült a Mercedes számára

A felhasználó körülnézhetett egy GLA modell belsejében.

A Mercedes-Benz megbízásából készült el itthon az első 360 fokban forgatható mobilhirdetés, amellyel a felhasználó körülnézhetett egy GLA modell belsejében. A kreatív a MEC Hungary, HPS és CEMP közreműködésével készült és egy napig volt elérhető az Index applikációban.

Az MEC Hungary a Mercedes-Benz GLA kampányának tervezésekor számos kommunikációs lehetőséget azonosított a modellel kapcsolatban. Az autó nem a leggyakrabban előforduló a gyártó palettáján, sokan a szalonokban találkoznak vele először, ám ilyenkor kiemelik egyediségét, különleges megjelenését. A hirdetői céljai is igazodtak ehhez: úgy pozicionálni a GLA-t mint az A-osztály lendületesebb, extrémebb alternatíváját.

Ehhez választottak egy hasonlóan újszerű technológiát, a CEMP „Holy F360” kreatív formátumát. Egy kiterített gömbpanorámás állóképből készül a hirdetés, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó körülnézzen egy adott térben a telefonjával. Minden szempontból lenyűgöző élmény, hirdetői szemmel pedig egy olyan megoldás, amivel több információ is átadható, mint egy hagyományos hirdetéssel.

A hirdetés megtekinthető: link.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.