2016. december 14.

360 fokos mobilhirdetés készült a Mercedes számára

A felhasználó körülnézhetett egy GLA modell belsejében.

A Mercedes-Benz megbízásából készült el itthon az első 360 fokban forgatható mobilhirdetés, amellyel a felhasználó körülnézhetett egy GLA modell belsejében. A kreatív a MEC Hungary, HPS és CEMP közreműködésével készült és egy napig volt elérhető az Index applikációban.

Az MEC Hungary a Mercedes-Benz GLA kampányának tervezésekor számos kommunikációs lehetőséget azonosított a modellel kapcsolatban. Az autó nem a leggyakrabban előforduló a gyártó palettáján, sokan a szalonokban találkoznak vele először, ám ilyenkor kiemelik egyediségét, különleges megjelenését. A hirdetői céljai is igazodtak ehhez: úgy pozicionálni a GLA-t mint az A-osztály lendületesebb, extrémebb alternatíváját.

Ehhez választottak egy hasonlóan újszerű technológiát, a CEMP „Holy F360” kreatív formátumát. Egy kiterített gömbpanorámás állóképből készül a hirdetés, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó körülnézzen egy adott térben a telefonjával. Minden szempontból lenyűgöző élmény, hirdetői szemmel pedig egy olyan megoldás, amivel több információ is átadható, mint egy hagyományos hirdetéssel.

A hirdetés megtekinthető: link.

Növelte működési eredményét a Porsche

18 órája

Növelte eladásait és bevételét, tovább javította eredményét tavaly a Porsche AG autógyár, a Volkswagen konszern sportkocsikat gyártó érdekeltsége a német auto.de beszámolója szerint.