2016. szeptember 07.

360°-os VR videót rögzített az Eurosport

Szeptember 6-án került fel az Eurosport VR alkalmazásra az első 360 fokos technológiával rögzített kerékpárverseny.

A videót Jaco Venter, a Dimension Data csapat versenyzőjének kerékpárjára erősített kamerával vették fel a La Vuelta 10. szakasza közben.

Az idei Roland Garrossal egy időben bemutatott Eurosport VR mobilapplikáció lehetővé teszi, hogy a rajongók a legrangosabb sporteseményeinek középpontjában érezzék magukat. Segítségével a nézők minden eddiginél közelebbről kísérhetik figyelemmel az eseményeket, így táplálva a rajongók szenvedélyét.

A napokban került fel a US Open kapcsán egy színfalak mögötti eseményeket bemutató videó, amely Andy Murray-vel és Jo-Wilfred Tsonga-val készült interjúkat illetve az edzéseikről készült felvételeket tartalmazza.

Az Eurosport VR iOS, Android és Oculus eszközökre már letölthető. A rajongók VR szemüvegekkel (például Samsung Gear VR) vagy VR megoldásokkal (például Google Cardboard) élhetik át az élményt.

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

11 órája

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.