2016. szeptember 07.

360°-os VR videót rögzített az Eurosport

Szeptember 6-án került fel az Eurosport VR alkalmazásra az első 360 fokos technológiával rögzített kerékpárverseny.

A videót Jaco Venter, a Dimension Data csapat versenyzőjének kerékpárjára erősített kamerával vették fel a La Vuelta 10. szakasza közben.

Az idei Roland Garrossal egy időben bemutatott Eurosport VR mobilapplikáció lehetővé teszi, hogy a rajongók a legrangosabb sporteseményeinek középpontjában érezzék magukat. Segítségével a nézők minden eddiginél közelebbről kísérhetik figyelemmel az eseményeket, így táplálva a rajongók szenvedélyét.

A napokban került fel a US Open kapcsán egy színfalak mögötti eseményeket bemutató videó, amely Andy Murray-vel és Jo-Wilfred Tsonga-val készült interjúkat illetve az edzéseikről készült felvételeket tartalmazza.

Az Eurosport VR iOS, Android és Oculus eszközökre már letölthető. A rajongók VR szemüvegekkel (például Samsung Gear VR) vagy VR megoldásokkal (például Google Cardboard) élhetik át az élményt.

Az újrahasznosítást támogatja a Coca Cola

17 órája

Egyedi kupakokkal támogatja a Coca Cola A Coca-Cola az üdítőital-csomagolások minél nagyobb arányú visszagyűjtését, visszaválthatóságát célzó kormányzati kezdeményezést.