2012. január 09.

400 milliós rendezvényszervezői tender a kormánytól

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség.

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség.

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség - jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. Az ajánlattevőnek a kapcsolódó PR-munkát és tájékoztatást is el kell végeznie - írja az MTI.

Az ajánlattevőnek 15 különböző referenciát kell bemutatnia az elmúlt három évből. Szükséges referenciák: legalább egy olyan nemzetközi konferencia megszervezése, amelyen legalább tíz ország részvevője regisztrált; legalább öt tudományos konferencia megszervezése; legalább egy olyan rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladat ellátása, melyen részt vett közjogi méltóság, és amelyet a Terrorelhárítási Központ biztosított; legalább két kríziskommunikációs aktivitás megtervezésére, kivitelezésére, illetve legalább három PR film elkészítése.

Ajánlatot 2012. február 8-ig tehetnek a tenderen indulók. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az értékelésnél fele részbe az ár, fele részben pedig az ajánlat szakmai értéke számít. Az eredményhirdetés tervezett időpontja február 22.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.