2012. január 09.

400 milliós rendezvényszervezői tender a kormánytól

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség.

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség.

Egy évre, bruttó 400 millió forint keretösszegig keres rendezvényszervezőt a Miniszterelnökség - jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. Az ajánlattevőnek a kapcsolódó PR-munkát és tájékoztatást is el kell végeznie - írja az MTI.

Az ajánlattevőnek 15 különböző referenciát kell bemutatnia az elmúlt három évből. Szükséges referenciák: legalább egy olyan nemzetközi konferencia megszervezése, amelyen legalább tíz ország részvevője regisztrált; legalább öt tudományos konferencia megszervezése; legalább egy olyan rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladat ellátása, melyen részt vett közjogi méltóság, és amelyet a Terrorelhárítási Központ biztosított; legalább két kríziskommunikációs aktivitás megtervezésére, kivitelezésére, illetve legalább három PR film elkészítése.

Ajánlatot 2012. február 8-ig tehetnek a tenderen indulók. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy az értékelésnél fele részbe az ár, fele részben pedig az ajánlat szakmai értéke számít. Az eredményhirdetés tervezett időpontja február 22.