2011. június 24.

50 közösségimédia-kampány a Flow PR-nél

Egy éve pörgött fel az üzletág, már külföldről is kap megrendeléseket az ügynökség.

Egy éve pörgött fel az üzletág, már külföldről is kap megrendeléseket az ügynökség.

Tíz hónap alatt 50 közösségmédia-kampányon dolgozott a Flow PR, amely még 2009 decemberében döntött amellett, hogy erre a területre is fókuszál a hagyományos PR-en túl. Ehhez kapcsolódóan indították el 2009 őszén a Trendlabor blogot, majd 2010 májusában a Hírlabor közösségimédia-közlemény szolgáltatást. Ezt követően, augusztusban futott fel az üzletág.

Mostanra a területből származó bevételek az összforgalom 20 százalékát teszik ki. Az utóbbi tíz hónapban tervezett és végrehajtott félszáz aktivitás 90 százaléka pedig olyan volt, ahol a közösségi kampány nem magában állt, hanem klasszikus PR-rel kombinálva kérték az ügyfelek. Elsősorban a telco, az FMCG, a kereskedelmi és a szórakoztató elektronikai cégek pörögtek rá a területre a Flow PR szerint.

A Szabados Krisztián ügyvezető, Sajti Botond igazgatóhelyettes és Madalina Rita újmédia stratéga irányította üzletág új fejleményként a magyarokon túl már külföldi cégektől is kap megbízásokat. Elsőként brit és olasz megbízókkal kezdtek el dolgozni.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.