2018. január 09.

55,9 millió PS4 játékot adtak el

A Sony Interactive Entertainment bejelentette, hogy kiemelkedően magas számban értékesítettek PlayStation4 konzolokat és PS4 játékokat az ünnepek alatt.

- A karácsonyi időszakban több mint 5,9 millió PS4 konzolt adtak el.

- Összességében több mint 73,6 millió PS4 konzolt értékesítettek világszerte 2017. december 31-ig.

- Több mint 55,9 millió PS4 játékot adtak el kiskereskedelmi üzletekben, illetve töltöttek le a PlayStation Store-ból az ünnepek alatt. Így összesen 645 millió példányt értékesítettek 2017. december 31-ig.

„A rajongóink folyamatos támogatásának köszönhetően idén is kiemelkedő eladási adatokat sikerült elérnünk az ünnepek alatt" – mondta John Kodera, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója. „A PlayStation Network továbbra is látványos növekszik, a PlayStation Plus tagok száma meghaladja a 31,5 milliót, a PS Store-on pedig az eddigi legtöbb vásárlás zajlott 2017 decemberében. Szeretném megköszönni a közösségünknek és a partnereinknek, hogy segítettek egy újabb mérföldkő elérésében. Ígérjük, hogy továbbra is ilyen elkötelezettséggel dolgozunk, szeretnénk újabb fantasztikus élményeket nyújtani felhasználóinknak, többek között új exkluzív játékokkal és változatos hálózati szolgáltatásokkal."

A PS4 jelenleg 127 országban és régióban érhető el.

Megvan az idei első magyar Sabre díjazott

10 órája

A Goodwill Communications és a Duelbox által a Discovery Channel és a Telekom számára készített Aranyláz Magyarországon kampány „Certificate of Excellence” elismerést kapott az In2 Sabre Awards EMEA versenyen.