2017. február 06.

6500 csomag pelenkát oszt szét a dm

A dm Együtt a babákért programja 2017-ben 260 család számára biztosít fél évre elegendő pelenkát 20 millió forint értékben.

A pelenkák átadása az idei évben nem mindennapi módon kezdődött el január közepén: öt családnak a Music FM stábja szállította házhoz a pelenkákat, s élő adásban adták át a támogatást. A rádióhallgatók így részesei lehettek két budapesti, egy székesfehérvári, egy pomázi és egy nagymarosi család örömének.

Egy budapesti ötgyermekes családot Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere, valamint Écsy Gábor atya, a Katolikus Karitász országos igazgatója is meglátogatta a rádiós roadshow keretében. Ebben a családban váratlanul hármas ikrek érkeztek, így jókor jött a támogatás.

„A dm programja hatodik éve jelent segítséget a családoknak, a pelenkavásárláson megspórolt összeget életminőségük javítására fordíthatják. Programunkkal a közvetlen segítség mellett szeretnénk a nyilvánosság figyelmét felhívni arra, hogy vegyük észre, ha a környezetünkben segítségre szorul valaki” – fűzte hozzá Kanyó Roland.

A rászoruló családok kiválasztásában a dm partnere a Magyar Katolikus Karitász, az összesen 6500 doboz pelenka átadásában a Katolikus Karitász megyei szervezetei vállalnak szerepet, ők egész évben kapcsolatban vannak a nehéz körülmények között élőkkel, így pontosan tudják, hol van szükség a segítségre.

A dm a boltba betérőket is igyekszik bevonni a programba, a törzsvásárlók pontadományozással támogathatták a kezdeményezést.

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

1 napja

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.