2016. április 27.

72 pályaművet választottak be az ARC kiállításra

Idén is szép számmal érkeztek pályaművek, közel ezer darab.

A 8. Gyerek ARC pályázati kiírás az ARC hagyományaihoz híven Biox, a kis űrlény levele nyomán született, aki ezúttal arra kérte a gyerekeket, meséljenek neki rajzaik által, hogy miért rágnak lufit a földi gyerekek, mitől maradnak egészségesek a fogaik.

A pályázatra beérkezett alkotások zsűrizésére 2016. április 22-én került sor.

A zsűri tagjai Bakos Gábor ARC, Barabás Zsófi képzőművész, a "Mindenki tud rajzolni" c. könyv egyik alkotója, Kolozs Rita Orbit Brand Manager, Kovács Patrícia színművész, Szabó Diána Orbit Junior Brand Manager, valamint Tóth Andrej képzőművész, grafikus voltak. A Hegyvidék Bevásárlóközpont a Legkülönlegesebb rajz c. különdíjának elbírálásakor a zsűri kiegészült Nyári Margittal, a Hegyvidék Bevásárlóközpont igazgatójával, valamint Jakab Renátával, a Hegyvidék Bevásárlóközpont marketing munkatársával.

A zsűri hosszas tanakodás után 72 pályaművet választott be a kiállításra, valamint a 6-9 éves és a 10-14 éves korcsoportokban kiválasztotta a helyezetteket. Az ARC hagyományaihoz híven, a megnyitón hirdeti ki a győztesek nevét.

A 8. Gyerek ARC kiállítás 2016. május 21. és június 21. között lesz megtekinthető Budapesten, a Millenáris Parkban.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.