2018. március 26.

75.000 újszülött családjához jutnak el a csomagok

A fiatal családok magyar termékekkel való elérése, a hazai gazdaság erősítése egyaránt célja a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. együttműködésében induló projektnek.

Vedd a magyart, védd a hazait! - ez a fő üzenete a két magyar vállalkozás közös programjának. A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. és a PromoBox Kft. összefogásának köszönhetően 2018 folyamán 75.000 újszülött családjához juttatnak el egy, a magyar termékeket népszerűsítő információs csomagot.

Fejérdy Zsófia, a PromoBox Kft. tulajdonos ügyvezetője kiemelte: "Komoly felelősség eljutni valamennyi családhoz a születés pillanatában, hiszen a promóciós ajándékcsomaggal az információkon túl értéket is közvetítünk. Piacvezető családmarketinggel foglalkozó cégként folyamatosan keressük, hogyan tudnánk még több hasznos ajándékot átadni a családoknak. A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft.-vel való együttműködésnek köszönhetően a BabaCsomagban a kiváló nemzetközi termékek mellett még több magyar terméket tudunk bemutatni. Hiszünk abban, hogy a hazai termékek népszerűsítésével a magyar gazdaságot erősebbé tudjuk tenni, miközben a fiatal családok vásárlási döntéseit is segítjük."

A BabaCsomag 100%-os lefedettséggel valamennyi kórház szülészeti osztályán keresztül eljut a magyar családokhoz gyermekük születésekor. 10 hónapon át a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. által összeállított edukációs anyag és kéthavonta más magyarországi vállalat termékmintája is helyet kap benne a két cég összefogásának köszönhetően - írják.

"A Magyar Termék ma már több, mint védjegy. Márkanév, amelyet ismernek és keresnek is a vásárlók, és olyan közösség, amelynek cégei együtt, hatékonyan tesznek egymás jó hírnevének erősítéséért" – hangsúlyozza Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője.