A szabadságot viselni kell tudni

A szabadságot viselni kell tudni
Csillag Zoltán2017. szeptember 15.

Vajon tényleg függőséget okoznak a fiatal generációknál a digitális kütyük, vagy csak az idősebbek nem képesek feldolgozni a változásokat? Hogyan tudjuk kontrollálni a gyerekeink eszközhasználatát, és tanulhatunk-e mi is tőlük? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozott a Vodafone #HashtagFestival első kerekasztala Lilu vezetésével.

Pénzügyeink lesznek, bankjaink nem biztos

Pénzügyeink lesznek, bankjaink nem biztos
2017. szeptember 14.

Fintech 2017: innováció a pénzügyekben címmel rendeztek szerdán konferenciát arról, hogyan tudnak a pénzintézetek és –szolgáltatók a jövő ügyfelével kommunikálni.

Felforgatók az Internet Hungaryn

Felforgatók az Internet Hungaryn
2017. szeptember 13.

Szeptember 26-27-én Siófokon rendezik meg az idei Internet Hungary konferenciát, amelynek jelmondata a „Késésben vagy?”. A rendezvényen a felforgatók kerülnek a középpontba. Előad a szabályozó, a technológiai és az eszközoldal is. Szól lesz fintechről, 5G-ről és a jövőre életbelépő új szabályozókról, a GDPR-ről és a PSD2-ről. Mellettük terítéken lesznek az online videók, a közösségimédia-trendek és a szélessávú szórakoztatás is.

Az élmény mindenkié

Az élmény mindenkié
2017. szeptember 13.

Heidi Klum és a Lidl közel 350 vendéggel együtt, köztük Nina Garcíaval, Zack Posennel és Shaun Ross-szal ünnepelte New York-ban az „esmara by Heidi Klum” kollekció világpremierjét egy #LETSWOW áruházban.

Lenyűgöző éttermek, hotelek küzdenek meg egymással

Lenyűgöző éttermek, hotelek küzdenek meg egymással
2017. szeptember 12.

Mexikó, Dubai, az Amerikai Egyesült Államok és Franciaország hoteljeinek igazgatói és menedzserei is részt vettek hazai, neves szakemberek mellet az idei Gastro Design Awardra érkező pályázatok kiértékelésében. A Gastro Design Award Magyarország egyetlen olyan megmérettetése, melynél a dizájn, és a külső megjelenés szempontjából értékelik a hazai vendéglátó- és szállodaipari szereplőket.

Kirúgta London az Uber-t

2017. szeptember 22.

Nem hosszabbítja meg az illetékes londoni közlekedési hatóság az Uber egy hét múlva lejáró taxiszolgáltatási engedélyét.

Startupoknak indít innovációs programot a Mol

2017. szeptember 22.

Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat.

A Játéknet webáruház lett az ország boltja

2017. szeptember 22.

A verseny történelmében az idei év volt az első, amikor a résztvevők száma meghaladta az ezret, egész pontosan 1084-en szálltak versenybe a kategória díjakért és az Ország Boltja fődíjért.

Rövidfilmet készített a Telekom az Alzheimer világnapra

2017. szeptember 21.

A Magyar Telekom rendhagyó módon egy önálló kisfilmes alkotással szeretné felhívni a figyelmet arra a közel 250 000 demenciától szenvedő betegre és családjukra, akiknek nap mint nap hatalmas terhet jelent a betegség.

Többet költünk online, ha ingyen kihozzák

2017. szeptember 21.

GfK: tízből heten többet vásárolnának online ingyenes házhozszállításért cserébe. Minden második online rendelést futárszolgálat kézbesít.

Ariana Grande a Reebok új arca

2017. szeptember 21.

A 113 millió Instagram követővel bíró énekesnő érkezésével a fiatalabb generáció igényeit elégíti ki a Reebok Women.

The crisis of confidence in the national digital advertising market continues. Google and Facebook are keen to apologise but they don´t have credible answers. Content in regional news brands is regulated, it relies on human judgement and discretion as opposed to blind algorithms, and it reaches and engages millions of people in communities throughout the UK. As a result, our advertising environment is trusted, safe and highly responsive. - Henry Faure Walker, chief executive, Newsquest