Megtévesztő a Soros György elleni kampány

Megtévesztő a Soros György elleni kampány
2017. július 12.

A Magyar Reklámszövetség állásfoglalása szerint a „Soros György kampány” általános és alapvető társadalmi normákat sért, továbbá társadalmi célú hirdetésként való közzététele megtévesztő.

Továbbra is a Borsodi lesz a Diósgyőr első számú támogatója

Továbbra is a Borsodi lesz a Diósgyőr első számú támogatója
2017. július 11.

A Borsodi Sörgyár és a Diósgyőri VTK meghosszabbította együttműködési szerződését. A labdarúgók, a jégkorongcsapat tagjai és a klub női kosarasai így a jövőben is a Borsodi támogatásával küzdenek majd csapatuk sikereiért. A megállapodást 2017 tavaszán kötötték a felek.

A marketing lassan eltűnik

A marketing lassan eltűnik
Csillag Zoltán2017. július 10.

A 4. PR Akadémia keretében az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) elnökével, Maxim Beharral a szövetség célkitűzéseiről és eredményeiről, a PR szakma előtt álló kihívásokról, a társszakmákkal ápolt kapcsolatról és a hamis hírek kezelésében betöltött szerepükről is beszélgettünk.

Tartalommarketing-helyzet a hazai vállalatok körében

Tartalommarketing-helyzet a hazai vállalatok körében
2017. július 6.

A hazai vállalatok az elmúlt 3-4 évben kezdték el felfedezni a tartalommarketinget. A legtöbben még csak óvatosan kóstolgatják ezt a kommunikációs formát, de akadnak már, akik stratégiájukba beépítve, elkülönített csapattal és önálló büdzsével használják ezeket a módszereket.

Ömlenek a hamisított termékek az EU-ba

2017. július 21.

Az Európai Unió (EU) tagországainak vámhatóságai több mint 41 millió darab hamis terméket foglaltak le tavaly az EU külső határain. Az áruk összértéke meghaladta a 670 millió eurót.

Egyre tudatosabban reklamálunk

2017. július 20.

A termékek közül az élelmiszerekre, a szolgáltatások közül az internetre születik a legtöbb kifogás.

Startupokat karol fel a Toyota

2017. július 20.

A Toyota nemzetközi kutatóintézete 100 millió dolláros befektetéssel hozta létre új kockázatitőke-leányvállalatát, a Toyota AI Ventures-t, amely ígéretes startupok működését segíti.

The crisis of confidence in the national digital advertising market continues. Google and Facebook are keen to apologise but they don´t have credible answers. Content in regional news brands is regulated, it relies on human judgement and discretion as opposed to blind algorithms, and it reaches and engages millions of people in communities throughout the UK. As a result, our advertising environment is trusted, safe and highly responsive. - Henry Faure Walker, chief executive, Newsquest