Karambolozz DTK-val!

Karambolozz DTK-val!
Csillag Zoltán2017. szeptember 11.

Vagy törjél be Szilágyi Áronhoz! A Generali Előrelátó kampány a VR-élményen keresztül döbbenti rá a lakosságot arra, hogy odafigyeléssel és szokásaink megváltoztatásával sok esetben megelőzhető a kár – legyen szó a vezetés közbeni sms-ezés miatti balesetről vagy betöréses lopásról.

Tévét venne, de tanácstalan? Mutatjuk a trendeket

Tévét venne, de tanácstalan? Mutatjuk a trendeket
Sárosi Viktor2017. szeptember 8.

Aligha van már olyan televíziós részleg a műszaki áruházakban, ahol ne a 4K-tévék adnák a kínálat legnagyobb részét. A piacon két éve egy új buzzword is feltűnt, a HDR. Óriási tehát a méret- és a márkaválaszték, segítünk eligazodni.

A sikeres Twitter-videók titka

A sikeres Twitter-videók titka
2017. szeptember 6.

Barry Collins, a Twitter EMEA-régióbeli szenior igazgatója egy kiterjedt, idegtudományi eszközöket is bevető kutatás tanulságait foglalta össze. A tanulmányt a Twitter regionális képviselője, a Httpool közreműködésével közöljük.

Forradalmi lehetőségek az Országos Marketing Konferencián

Forradalmi lehetőségek az Országos Marketing Konferencián
2017. szeptember 6.

Több tartalmat, plusz egy napot és számos újdonságot kínál az érdeklődőknek idén, a 28. Országos Marketing Konferencia. A szakma legnagyobb hazai rendezvényére több, mint 700 résztvevőt várnak, most még Early Bird kedvezménnyel.

Jellemző szokássá vált a munkahelyi webshopping

2017. szeptember 21.

A munkavállalók negyede munkahelyén is a webáruházak kínálatát böngészi. Az eMAG.hu felkérésére a GKI Digital 1500 ember megkérdezésével elkészítette az E-Commerce riport második reprezentatív kutatását.

Újabb csapatot szponzorál a MOL

2017. szeptember 21.

Az olajtársaság lesz a főtámogatója az új szezontól a Bajnokok Ligája-győztes Szolnok férfi vízilabdacsapatának.

Elindult a digitális tanév a Microsoftnál

2017. szeptember 20.

103 tanár részvételével folytatódik az új tanévben a Microsoft Innovatív Pedagógus Programja, amelynek célja, hogy XXI. századi oktatási környezetet teremtsen tanárok és diákoknak.

Tudomány és önszabályozás

2017. szeptember 20.

Az ÖRT számára kiemelt feladat, hogy maga az önszabályozás kidolgozott rendszere és sikeres működése széles körben ismert legyen.

A lelkes futók mellé állt a Cornexi

2017. szeptember 20.

Népszerű rendezvények támogatójaként kívánják felhívni a figyelmet az egészséges táplálkozás és a sport fontosságára.

The overall problem is that metadata for videos remains thin, and relies mainly on the tagging by posters, who don´t typically label their work “hate speech” or “kill the Jews.” And the technology for the semantic Web, AI, image screening and other means for detecting repulsive content is simply inadequate. Where porn, racism and gore are concerned, the flagging mechanisms are woefully intermittent. Call it algo-arrhythmia. - Bob Garfield, a MediaPost szerkesztője annak kapcsán, hogy az Alphabet piaci értéke 28 milliárd dollárt zuhant a reklámelhelyezési botrány miatt