Aktív és frissítő kampány a D24-től

Aktív és frissítő kampány a D24-től
2017. június 12.

Az aktív életmód, a 24 órás felfrissülés és az idén bevezetett Egzotikus Citrom ízvariáns került előtérbe a D24 idei kommunikációjában, amelyet a Suhanj! Alapítvány támogatására egy jótékonysági akció is kiegészít.

A holnap értelmiségének elérése

A holnap értelmiségének elérése
2017. június 12.

Noha a fiatalok többsége már a nyári szünetre, a fesztiválokra és a felhőtlen kikapcsolódásra fókuszál, nem mehetünk el a tény mellett, hogy rövidesen közel százezer friss hallgató kezdi meg tanulmányait valamelyik főiskolán vagy egyetemen. Ahogy a gólyák, úgy a jelenlegi hallgatók is nagyszámú és fizetőképes közönséget jelentenek a márkáknak. Bujdosó Péter, a USP – Unique School Presence – operatív igazgatója osztja meg tapasztalatait, illetve ismerteti a fiatalok hatékony elérésének módszereit. (x)

Árverseny helyett szakértői versenyt

Árverseny helyett szakértői versenyt
Csillag Zoltán2017. június 7.

Bártfai Balázzsal nemrég megjelent, Tartalommarketing a gyakorlatban című könyve kapcsán beszélgettünk a tartalommarketing hazai helyzetéről, az egyes csatornák optimális használatáról, a kis- és közepes vállaltok előtt álló buktatókról és a mindenki számára elérhető automatizmusokról, egyszerű, tanulható módszerekről is.

Újít a dm

2017. július 13.

Július közepétől az üzletekben egészségpénztári kártyákkal is fizethetnek a vásárlók, így kényelmesen használhatják fel egészségpénztári egyenlegüket többféle termékkörre.

Keresik a legdinamikusabb tech cégeket

2017. július 13.

Július 31-ig lehet jelentkezni a Deloitte Technology Fast 50-re, amely ebben az évben is a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait listázza.

Külön utakon a MOL és a jégkorong szövetség

2017. július 13.

A MOL az elmúlt csaknem 10 évben több mint 1 milliárd forintot költött a hazai jégkorongsport támogatására, stratégiai koncepció szerint működött együtt a szövetséggel.

Integrált kampány a STR8-től

2017. július 13.

Saját történeteik és kihívásaik megosztásával mutatták meg egyéniségüket a C-generáció tagjai a B.U. és STR8 parfümök nyárindító kampányában.

Örökítsd meg hazánk tájait!

2017. július 12.

A National Geographic magazin a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve fotópályázatot indított.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell