Alig van magyar tech cég a régió top50-jében

Alig van magyar tech cég a régió top50-jében
2017. október 13.

A Deloitte CE TechnologyFast 50 listán szereplő cégek 2013 és 2016 között átlagosan 1127 százalékkal növelték árbevételüket, ami rekordnak számít a rangsor történetében. Magyar cég csupán kettő van az első ötvenben.

Milyen alkotásokra költ a felső tízezer és az Y generáció?

Milyen alkotásokra költ a felső tízezer és az Y generáció?
Tóth Olivér2017. október 13.

Az elmúlt évtizedekben meghatározó változások mentek végbe a műtárgypiacon. Hazai viszonylatban a rendszerváltás, később a válság jelentett komoly kihívást, napjainkban pedig a gyűjtői kör átalakulása figyelhető meg. Virág Juditot kérdeztük a műkereskedelem helyzetéről, a marketing fontosságáról. Ízelítő a Médiapiac hétfőn megjelenő számából.

„Felfújt gondolat, hogy a konyhánk világhírű”

„Felfújt gondolat, hogy a konyhánk világhírű”
Tóth Olivér2017. október 12.

A világot körbeevő Jókuti Andrásnak mindenről markáns véleménye van, ami a konyhaművészethez kapcsolódik, a hervasztó magyar helyzetből való kiút egyik sarokpontját például az okos marketingtevékenységben látja. Ízelítő a Médiapiac rövidesen megjelenő lapszámában közölt interjúból.

Új platformmal ünnepel a K&H

2017. november 15.

A cég márkaépítésének következő állomásaként a mai napon új kreatív platformot vezet be. Az árnyjáték középtávú kreatív kampány után a fényfestés koncepcióját használja mostantól reklámjaiban.

A videó itt tekinthető meg

Elismerést kapott a dmBio termékcsalád

2017. november 16.

A márka bevezetése tudatos döntés volt, hiszen a vállalatnak saját gyártású bio minősítéssel rendelkező termékei addig csak a babylove bébiételek voltak.

Shortlistes lett az Epica Awardson a Souldrops

2017. november 16.

Abba a szűkített körbe került be, ahol többek között a Google, az IKEA, a Volkswagen és a Nike várja november 16-át, amikor az eredmények nyilvánosságra kerülnek.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell