A marketingkommunikáció jövője?

A marketingkommunikáció jövője?
2018. január 22.

Egy friss kutatásból az látszik, hogy bár a márkaépítés és a performance marketing két különálló marketingszemlélet, melynek összehangolása nagy kihívást jelent a marketingvezetők számára, az optimális eredmények elérése érdekében a két terület együttműködése kell, hogy érvényesüljön a jövő kampányterveiben.

Hogyan nyerjünk olimpiát a Twitteren?

Hogyan nyerjünk olimpiát a Twitteren?
2018. január 22.

A sportrajongók hagyományosan aktív Twitter-használók: a verseny előtt, alatt és után is követik és kommentálják az eseményeket. Ez a hirdetők számára is komoly lehetőségeket rejt.

Nagyot villantott az ACG

Nagyot villantott az ACG
2018. január 18.

Hatalmas és látványos designer irodába költözött az ACG Reklámügynökség, amelyben kortárs hazai tervezők is bemutatkozási lehetőséget kaptak.

Rekord bevételt könyvelhettek el a globális autóipari beszállítók

Rekord bevételt könyvelhettek el a globális autóipari beszállítók
2018. január 17.

Bár világszinten a bevételek 3 százalékkal növekedtek tavaly, ugyanakkor a lassulás jelei már most láthatóak, mivel az autóiparban végbemenő változások az összes beszállítót érintik. A beszállítóknak az olyan gyorsuló technológiai változásokkal kell szembenézniük, mint a feltörekvőben lévő új szoftver-megoldások, amelyek megkülönböztetik majd a járművek hardver rendszereit is és így befolyásolják az értékesítést is. A vállalatoknak adaptálniuk kell az üzleti modelljeiket, hogy meg tudják ragadni a növekedési lehetőségeket.

A jövő közönsége

A jövő közönsége
2018. február 12.

A Culture.Crane kulturális marketingügynökség szakmai fórumot szervezett, amin a magyarországi kulturális élet meghatározó intézményei, például a Müpa, Zeneakadémia, BFZ képviselői járták körbe a jövő közönségével kapcsolatos kérdéseket, illetve a kulturális intézmények új kommunikációs lehetőségeit.

A kép itt tekinthető meg

Szombaton kezdődik a hivatalos kampány

2018. február 14.

Szombaton kezdődik a hivatalos választási kampány, hétfőtől pedig a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselőjelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek a szavazólapokon.

Fogyasztóvédőkkel erősít a Magyar Termék

2018. február 13.

Együttműködési megállapodást kötött a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) és a Magyar Termék Nonprofit Kft. mindez tovább erősíti a Magyar Termék védjegyeinek megbízhatóságát.

Megújul a Zeneszöveg.hu

2018. február 13.

Megújul a Zeneszöveg.hu. Az oldal a bővülő tartalmak mellett nemzetközi vizekre is evez: a visegrádi országok és később más régiók felé nyit, létrehozza az adott ország specifikus dalszöveg adatbázisát.

Brand safety is a massive issue and the fundamental issue in my view is that you [Google] have to take responsibility for it as a media company. - Sir Martin Sorrell