Szívesen vállalkoznának a magyar nők

Szívesen vállalkoznának a magyar nők
2017. június 2.

Munkakeresés kisgyermekes nőként, túlterheltség, munka és gyermeknevelés összeegyeztetése: a Coca-Cola Magyarország közvéleménykutatása szerint ezek ma a magyar nők legnagyobb kihívásai.

Miskolc lett a Marketing Fővárosa

Miskolc lett a Marketing Fővárosa
2017. június 1.

Május 30-án került sor a harmadik Országos Városmarketing Díj pályázat díjátadójára, melynek a Médiapiac Márkaépítés konferenciájának az MMSZ-el közös szervezésű Város-és Turizmusmarketing szekciója adott otthont.

Véget ér az ingyenes kiszállítás időszaka

Véget ér az ingyenes kiszállítás időszaka
2017. május 25.

2016-ban mintegy 30 milliószor vásároltunk terméket online, melynek 69%-át külső logisztikai cég juttatta célba, ráadásul kézbesítési díjat nekünk, vevőknek sokszor egyáltalán nem kellett fizetnünk.

Innovatív product placement

Innovatív product placement
2017. május 24.

Új kitörési lehetőség a nemzetközi hírnévre törekvő márkák számára a stockfotókon elhelyezett termékmegjelenés. Az innovatív product placement lehetőség például Olaszországban már nagy népszerűségnek örvend.

Gyurta Dani belehúzott

2017. július 19.

A MOL legújabb online reklámfilmjében Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó eddig soha nem látott módon méri össze erejét ellenfelével.

A videó itt tekinthető meg

Beerősített a Honfoglaló és az Esport1

2017. július 11.

A több mint tíz éves kvízportál piacformáló hirdetési megoldásait és az e-versenysportok népszerűsítésére nemrégiben alapított esport1.hu display reklámfelületeit is az Adaptive Media értékesíti.

Idén is fesztiválozik a SPAR

2017. július 10.

A minőségi húsokból készült grillételek népszerűsítésére indult országjáró körútra a SPAR Grillmobil.

Százmillió étel biztosítását vállalták

2017. július 10.

A Mastercard és a Világélelmezési Program az idei Global Citizen Festival Hamburg rendezvényen jelentette be, hogy kibővítik együttműködésüket, és együttesen dolgoznak az éhezés és a szegénység megállításáért.

Folytatódik az együttműködés

2017. július 10.

A P&G és a Rossmann Magyarország országos jótékonysági kezdeményezést indított “Új hősökre van szükség” elnevezéssel a Magyar Vöröskereszt támogatására.

“When I go to a high school to talk, I’ll ask kids, ‘What is Facebook for?’ And most kids will say, ‘Facebook is here to help you make friends and find out about the world.’ And I’ll ask, ‘What do you think Mark Zuckerberg and the board are talking about in the board room?´ Are they asking, ‘How are we going to help Little Johnny make more enduring friendships?’ No, they are asking the question: ‘How are we going to monetize Johnny’s social graf?’ In other words, Johnny is not the customer of Facebook, Johnny is the product of Facebook.” - Douglas Rushkoff: ″Generation Like″