MOST VAGY SOHA?!

MOST VAGY SOHA?!
2020. május 14.

Sokan több különböző szempont alapján bizonyították már, hogy miért érdemes a jelenlegihez hasonló válságidőszakban hirdetni. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a hazai szereplők egy része nem vagy későn ismeri fel a kínálkozó lehetőséget. Néhány nappal ezelőtt az Atmedia is elkészítette a legfrissebb kutatását.

„Nem akartuk kevesebbel beérni”

„Nem akartuk kevesebbel beérni”
Hegyi Henrietta2020. május 12.

Interjú Berze Mártonnal, az Onlife Üzleti Konferenciát szervező The Underground marketingügynökség alapító-ügyvezetőjével.

FleishmanHillard Café néven folytatja a Café PR

FleishmanHillard Café néven folytatja a Café PR
2020. május 4.

A FleishmanHillard Café célja, hogy a világ egyik legnagyobb ügynökségi hálózatának tagjaként, ahhoz most nevében is közelebb kerülve nemzetközi színvonalú, innovatív, integrált stratégiai szintű kommunikációs tanácsadással tudja támogatni ügyfeleit. A névváltás nem jár majd személyi változásokkal, Balaton Anita marad az ügyvezető.

FOMO – a kimaradástól való félelem, ami függőséget okoz

FOMO – a kimaradástól való félelem, ami függőséget okoz
Szebegyinszki Szilvia2020. május 3.

Senki sem szeret kimaradni a jó dolgokból, de úgy néz ki, ez az érzelem, a fear of missing out az online térben egyenesen függőséget is okozhat. Az újabb kutatások ezt teszik felelőssé azért, hogy sok fiatal megszállottan figyeli a közösségi platformokat.

Pr-ügynökséget választott a GLAMI

2020. július 1.

A megbízás magába foglalja a márka sajtóközpontjának létrehozását, üzemeltetését, a márkaismertség növelését, a marketingkommunikáció szakértői támogatását, valamint a pr-aktivitások tervezését és megvalósítását.

Millióknak segíthet a Google kikecmeregni a válságból

2020. július 1.

A cég Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős részlege a következő másfél évben tízmillió embernek és vállalkozásnak akar segíteni a digitális eszközökkel kikerülni a válságból.

Segíti a startupokba történő befektetést a GVH

2020. június 30.

A Gazdasági Versenyhivatal lezárta az informatikai képzési szolgáltatásokat nyújtó CodeCool Kft. felvásárlásához kapcsolódó versenykorlátozásokat értékelő eljárását.

“When I go to a high school to talk, I’ll ask kids, ‘What is Facebook for?’ And most kids will say, ‘Facebook is here to help you make friends and find out about the world.’ And I’ll ask, ‘What do you think Mark Zuckerberg and the board are talking about in the board room?´ Are they asking, ‘How are we going to help Little Johnny make more enduring friendships?’ No, they are asking the question: ‘How are we going to monetize Johnny’s social graf?’ In other words, Johnny is not the customer of Facebook, Johnny is the product of Facebook.” - Douglas Rushkoff: ″Generation Like″