2012. november 23.

A Balatont reklámozza a Theodora

Együttműködési megállapodást kötött a Kékkúti Ásványvíz Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködési megállapodást kötött a Kékkúti Ásványvíz Zrt. és a Magyar Turizmus Zrt.

Stratégiai megállapodást kötött a Kékkúti Ásványvíz Zrt.-vel a Magyar Turizmus Zrt. (MT) a Balaton régió és a Balaton-felvidék népszerűsítésére. Ennek nyomán a MT logója és téli balatoni jelenetek kerülnek a Theodora ásványvíz téli címkéjére.

Az összefogás alapgondolata az, hogy közösen hirdessék Magyarország föld alatti ásványvíz készletét, ezen belül a Káli-medence ásványokban gazdag vízkincsét. A Balatont népszerűsítő, mintegy félmillió palack november végén kerül a boltokba.

Cél az, hogy a Balatonra ne csak mint nyári vízparti üdülőhelyre gondoljanak az utazók, hanem a többi évszakban is ismerjék meg és élvezzék a magyar tenger aktív-, gasztronómiai-, kulturális és egészségturisztikai kínálatát.

"A Magyar Turizmus Zrt. számára elengedhetetlenül fontos a turizmusban érdekelt szolgáltatókkal és a balatoni régió arculatát meghatározó cégekkel folytatott együttműködés" – mondta Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketingigazgatója.

A felek már közel egy éve együttműködnek, s idén tavasszal írtak alá szándéknyilatkozatot. Ennek az első eleme a téli akció, ám a közlés szerint az együttműködés 2013-ban is folytatódik: várhatóan 37 millió palack Theodora ásványvízre kerül majd fel a MT logója.