2017. április 07.

A Bayer-nek készített CSR kampányt a Mediacom

A kutyás kommunikációra a Mediacom egy szociális érzékenységre épülő tartalmi koncepciót talált ki a kutyák és gazdáik mindennapi együtt mozgásáért.

A Kutyatér program felépítésébe és a teljes kivitelezési folyamat kidolgozásába a tartalomstratégia felől közelített a Mediacom, a márkázott tartalmat, mint központi elemet több taktikai elem támogatta.

A kampány központi eleme a március 6-án indult www.felelosallattartas.hu Kutyatér aloldala, ahol május 31-ig lehet szavazni a kutyafuttatókra. A TOP5 szavazatot kapott kutyafuttatóból egy szakmai zsűri választja ki, mely futtatót újítják fel és alakítják át kutyajátszótérré, amit a kampány lezárásaként szeptember 9-én fognak átadni a nagyközönségnek.

Az integrált média kampány televíziós és széles online támogatással fut. Televízióban a Foresto és az Advantix márkák TV szpotját egészítették ki a Kutyatér felhívás üzenetével, biztosítva a célcsoport széles körű elérését.

A digitális médiában a hagyományos online felületeken túl használtak programatic, Facebook és Youtube kommunikációt. Tartalmi együttműködést kötöttek az Index-szel, melyben a felelős kutyatartásra helyezték a hangsúlyt.

A Kutyatér kommunikáció eredményeképp április 4-ig több mint 4.000 szavazat érkezett a különböző kutyafuttatókra, illetve 144 új helyszínnel is bővült a lista, melyet a felhasználók neveztek a versenybe.

A felelosallattartas.hu oldal látogatottsága a kampány első hétvégéjén 100-szorosára ugrott a kampány időszak előtthöz képest.

Az első GDPR bírság háttere

13 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.