2018. április 16.

A Bayer teljesen megújítja arculatát

Az új márka ötvözi a Bayer hagyatékát az új kihívásokkal.

Dinamikus, nyitott, személyre szabott - ezek jellemzik a Bayer új arculatát. Werner Baumann, a Bayer AG vezérigazgatója így fogalmazott: „Márkánk a legfontosabb megkülönböztető tulajdonságunk. Immár 150 éve szavaznak nekünk bizalmat világszerte.”

Az új márka ötvözi a Bayer hagyatékát az új kihívásokkal, amelyekkel egyszer szembe kell nézzen egy ilyen nagy, multinacionális cég, különösen a mai digitális világban. A cég fókuszában az egészség és az élelmezés áll, így elérkezett az idő, hogy ezek a változások tükröződjenek a Bayer márkában - írják.

A Bayer márka minden értelmében megújul: az online és offline vizuális és audiovizuális médiában, a Bayer keresztben, a színpalettában, képi megjelenésben és betűkészletben. A Bayer színei és képei ma már sokkal élénkebbek, melegebbek, dinamikusabbak. A külső megjelenés sokkal nyitottabb és kozmopolita, így a Bayer keresztet a mai digitálisan összekapcsolt világhoz igazították. Ugyanakkor, a félreismerhetetlen Bayer kinézet megmarad - teszik hozzá.

Címkék: gazdaság arculat bayer