2010. december 02.

A Berg a MAKSZ-ban

A Berg Médiával bővült a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, azaz a MAKSZ médiaszekciója.

A Berg Médiával bővült a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, azaz a MAKSZ médiaszekciója.

Az 1996 óta működő független médiaügynökség november 19-én csatlakozott a szakmai szervezethez. Közleményük szerint Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú médiaügynöksége elérkezettnek látta az időt, hogy csatlakozzon a MAKSZ média szekciójához. A jövőre 15. születésnapját ünneplő Berg Média ez idő alatt számtalanszor bizonyíthatta: megkerülhetetlen szereplője a médiaügynökségi piacnak.

A MAKSZ átláthatóbb tendereztetésért folytatott programja adta a végső lökést ahhoz, hogy belépjenek a szakmai szövetségbe. Sokat várnak a tenderszabályozástól és a közbeszerzésekre vonatkozó önszabályozástól. Úgy érzik, hogy egy bizonyos méret felett szakmai felelősség kérdése is a szakmai szövetségi tagság, ugyanakkor a szakmai szövetségek számára is elengedhetetlen, hogy minden jelentős szereplő a taglista része legyen – idézik Valter Eriket, az ügynökség ügyvezetőjét.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.