2018. április 16.

A Bridgestone támogatásával startol el a futóverseny

Mintegy ezer résztvevőt várnak április 22-én a szervezők a 44. Komárom-Komárno Nemzetközi Utcai Futóversenyre.

A Komárom-Komárno Nemzetközi Utcai Futóverseny az egyik legrégebbi Magyarországon, de minden bizonnyal az egyetlen, amelyet két ország egy városában, Komárom utcáin rendeznek meg. A szervezők legfontosabb célja, hogy a versennyel a futást mint rekreációs sportot, valamint az egészséges életmódot népszerűsítsék.

A futóversenyt idén a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. támogatásával rendezik meg. A vállalat jóvoltából a verseny útvonalán a Magyar Mentőmotor Alapítvány mentőmotorosai vezetik majd fel a futókat.

A Bridgestone támogatásával startol el a futóverseny

„A nagy múltra visszatekintő Komárom-Komárno futóverseny megrendezésével célunk az, hogy mozgási és rekreációs lehetőséget nyújtsunk a város és a megye lakosságának, emellett pedig erősítsük bennük az egy közösséghez tartozás érzését” – mondta Baladincz Jenő, a Komárom–Európa Futóegyesület elnöke. „Ebben segít minket az idén a Bridgestone Tatabánya, amelynek támogatásával a verseny még színvonalasabb és még biztonságosabb lesz” – tette hozzá.

„Vállalatunk számára kiemelten fontos a helyi közösségek segítése, ezért örömmel támogatjuk a Komárom-Komárno Futóverseny megrendezését” – fogalmazott Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. „A gyárban már a mindennapi életünk része az egészséges életmód és az aktív sportolás, ezért a versenyen mi is rajthoz állunk. Futás közben mindenki egyenlő, a vezetők és a beosztottak együtt futnak, ugyanazon az úton, ugyanazon cél érdekében” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Turisztikai programot indít Magyarkanizsa

8 órája

A település a helyi és a magyarországi turistákat célozza meg, és velük szeretné megismertetni a történelmi és természeti kincsekben gazdag vidéket.