2017. november 23.

A Budapest Bank a legvonzóbb gyakornoki munkahely

Sorban harmadik éve díjnyertes a pénzintézet gyakornoki és pályakezdő programja.

A korábban Colibri néven ismert, idén már Zynternship Awards néven jelentkező díjprogramon nem csupán a huszonöt tagú szakmai zsűri döntése alapján nyerte el a napokban a legmagasabb, arany fokozatot a Budapest Bank, hanem a több mint hatezer szavazat alapján odaítélt közönségdíj első helyezését is kiérdemelte.

Egyetemisták, pályakezdők, valamint a Z és Y generációt jól ismerő cégek munkatársaiból álló szakmai zsűri mérlegelt és döntött, hogy melyek a fiataloknak legvonzóbb cégek Magyarországon. A legjobb gyakornoki programokat a kiválasztási folyamat, a gyakornokok elégedettsége és a hosszú távú fejlődési potenciál mentén díjazták.

A közönség szavazatai alapján a fiatalok számára a legfontosabb szempontok a munkaadók értékelése során a szakmai fejlődési lehetőségek, a strukturált mentor és buddy programok, valamit a rugalmasság a munka és a magánélet, illetve a munka és a tanulmányok között.

„A 2012-ben megálmodott Gyakornoki Programunk célja olyan aktuális, illetve jövőbe mutató Y generációs kihívások megválaszolása és hatékony megoldása volt, amelyek nem csak a gyakornokokat és a vezetőket, hanem az egész szervezetet érintik. A program egyedülálló lehetőséget biztosít a fejlődésre és a közösségi élményre, és megkönnyíti a beilleszkedést a munka világába, másrészről pedig elkötelezett és tehetséges utánpótlást biztosít a bank számára” – mondta Kelevéz Viktória, a Budapest Bank szenior emberi erőforrás menedzsere.