2017. március 16.

A Burger King az Év Hirdetője

A 2017-es Cannes Lions-on a gyorsétteremlánc kapja meg az elismerést „a kreativitás elfogadásáért és bátorításáért kommunikációs tevékenységei során, valamint termékei inspiráló globális marketingjéért”.

A Burger King komoly sikertörténettel bír a Cannes-i reklámfesztiválon. 1969 óta összesen 76 díjat, köztük két nagydíjat (2016, Print & Publishing és Media kategóriában a McWhopper kampányért) és egy Titánium Nagydíjat (2007) is nyert.

„A Burger King márka merész, bátor és innovatív marketingkampányokkal építette fel a hírnevét, amelyek folyamatosan feszegetik a kreatív kiválóság határait. A Burger King hisz abban, hogy egy céltudatos márka hosszútávú előnyöket élvez és jó üzleti eredményeket tud produkálni. Ezért is ér el a vállalat ekkora hatást” – értékelte a győztest Philip Thomas rendezvényigazgató.

A díjat Axel Schwan marketingigazgató és Fernando Machado márkamarketing-igazgató veszik majd át az idén június 17-24-e között megrendezett Cannes Lions fesztiválon.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

9 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

9 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.