2017. március 16.

A Burger King az Év Hirdetője

A 2017-es Cannes Lions-on a gyorsétteremlánc kapja meg az elismerést „a kreativitás elfogadásáért és bátorításáért kommunikációs tevékenységei során, valamint termékei inspiráló globális marketingjéért”.

A Burger King komoly sikertörténettel bír a Cannes-i reklámfesztiválon. 1969 óta összesen 76 díjat, köztük két nagydíjat (2016, Print & Publishing és Media kategóriában a McWhopper kampányért) és egy Titánium Nagydíjat (2007) is nyert.

„A Burger King márka merész, bátor és innovatív marketingkampányokkal építette fel a hírnevét, amelyek folyamatosan feszegetik a kreatív kiválóság határait. A Burger King hisz abban, hogy egy céltudatos márka hosszútávú előnyöket élvez és jó üzleti eredményeket tud produkálni. Ezért is ér el a vállalat ekkora hatást” – értékelte a győztest Philip Thomas rendezvényigazgató.

A díjat Axel Schwan marketingigazgató és Fernando Machado márkamarketing-igazgató veszik majd át az idén június 17-24-e között megrendezett Cannes Lions fesztiválon.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.