2015. november 11.

A Carat vezeti a Recma nemzetközi listáját

Az ügynökség a MediaComtól hódította vissza az első helyet.

A Recma Qualitative Network Diagnostics riportjában az elmúlt hat alkalomból ötször a Dentsu Aegis Network médiaügynöksége volt a listavezető, azonban a legutóbbi alkalommal, júniusban a MediaCom megelőzte.

A Carat azóta megszerezte a Mondelez International Egyesült Államokbeli és Egyesült Királyságbeli megbízásait, valamint az Arla európai üzletét is.

Az MEC és az OMD maradt a harmadik, illetve negyedik helyen, míg a Mindshare egyet előrelépve helyet cserélt a ZenithOptimediával az ötödik-hatodik pozícióban. A Johnson & Johnson megbízásait nemrég egy kézbe összpontosító UM, valamint a PHD kettőt-kettőt előrelépett, míg a Vizeum és az Initiative két helyet rontott a megelőző riporthoz képest.

A Recma az ügynökségek új üzletszerzését, üzletmegtartását, díjait és szakemberállományát értékeli a sorrend meghatározásakor. Eddig évente kétszer publikálták a jelentést, a mostani az első alkalom, amivel áttérnek az évi három megjelenésre.

A 2015. október 31-ei sorrend így néz ki:

  1. Carat
  2. MediaCom
  3. MEC
  4. OMD
  5. Mindshare
  6. ZenithOptimedia
  7. Havas Media
  8. Starcom Mediavest Group
  9. UM
  10. PHD

Bacsa Gábor, a Carat Hungary ügyvezetője a hírrel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: "Komoly visszaigazolás a tudatos termék- és szolgáltatásfejlesztésünkről, ami fontos jelzés az ügyfelek számára: amikor tenderkiírást fontolgatnak, érdemes a Caratot is meghívni."

(Forrás: Campaign)

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.