2011. április 28.

A Carnation nyerte a Médiaunió tenderét

Az ügynökség a meseolvasás fontosságát hangsúlyozó kampányon dolgozhat idén.

Az ügynökség a meseolvasás fontosságát hangsúlyozó kampányon dolgozhat idén.

A Carnation nyerte a Médiaunió tenderét a 2011-es, a meseolvasás fontosságát középpontba állító társadalmi célú megakampány kapcsán. Az ügynökség a kreatív tervezést és lebonyolítást végzi.

A Carnation eddig is dolgozott pro bono az alapítványnak: az online kommunikáció mellett ők készítették a Nincsde és a Kerülj Közelebb site-okat, ám az ATL feladatok most először kerültek az ügynökséghez. Ez nem érinti a médiafeladatokat, ezeket továbbra is a Berg Média látja el, szintén pro bono.

A Médiaunió elnöksége két körben értékelte a beérkezett pályázatokat, a győztesről annak erős kommunikációs stratégiája alapján döntöttek. A zsűrizésben Geszti Péter, Gerendai Károly és Fischer András elnökségi tagok mellett Gellért Emese és Kaszás György felkért szakértők vettek részt.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

3 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

3 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.