2014. május 07.

A Chapter 4 az “Év konzultációs ügynöksége” a régióban

A budapesti irodával is rendelkező, bécsi székhelyű nemzetközi PR ügynökség öt döntőbe jutott ügynökség közül nyerte el a díjat.

A budapesti irodával is rendelkező, bécsi székhelyű nemzetközi PR ügynökség öt döntőbe jutott ügynökség közül nyerte el a díjat.

Idén először egy osztrák cég kapta az egyik legfontosabb európai PR díjat, a Sabre Awards-ot a "Consultancy of the Year" kategóriában. A Chapter 4 mellett a Grayling, az MSL, a 24/7 és a Ewing szerepelt a jelöltek között. A SABRE Awards szervezője a Holmes Report nemzetközi PR magazin, a zsűrizésre európai vezető PR szakértőket kértek fel.

A Chapter 4 2010. januárjában alakult Bécsben, Severin Heinisch és Boris Beker vezetésével. Az ügynökségi hálózatnak Közép- és Kelet-Európa hét országában van irodája: Ausztria, Magyarország, Bulgária, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Románia és Bosznia-Hercegovina; míg más országokban partner ügynökségekkel dolgoznak együtt. A Chapter 4 egyben a Burson-Marsteller kizárólagos partnere 12 közép-kelet európai országban. A régióban az alábbi ügyfelekkel működik együtt: Lufthansa, STRABAG, HP, Ericsson, Schneider Electric, SAP, Dr. Oetker, Reed Exhibitions, WWF, Swiss International Air Lines, AbbVie, Samsung, Richter Gedeon, McDonald’s, Unilever, PepsiCo, L'Oréal, Bosch.

A Chapter 4 budapesti irodája 2014 elején újraalakult, és új menedzsmenttel folytatja tevékenységét. A helyi irodát Murányi Edit vezeti, Boris Beker ügyvezető irányításával. A Chapter 4 Magyarország szolgáltatásai: átfogó public relations és stratégiai kommunikációs tanácsadás, krízis menedzsment, vállalati kommunikáció, termék PR, munkáltatói márkaépítés és reputáció menedzsment, médiatréning, médiakapcsolatok és public affairs.