2014. május 07.

A Chapter 4 az “Év konzultációs ügynöksége” a régióban

A budapesti irodával is rendelkező, bécsi székhelyű nemzetközi PR ügynökség öt döntőbe jutott ügynökség közül nyerte el a díjat.

A budapesti irodával is rendelkező, bécsi székhelyű nemzetközi PR ügynökség öt döntőbe jutott ügynökség közül nyerte el a díjat.

Idén először egy osztrák cég kapta az egyik legfontosabb európai PR díjat, a Sabre Awards-ot a "Consultancy of the Year" kategóriában. A Chapter 4 mellett a Grayling, az MSL, a 24/7 és a Ewing szerepelt a jelöltek között. A SABRE Awards szervezője a Holmes Report nemzetközi PR magazin, a zsűrizésre európai vezető PR szakértőket kértek fel.

A Chapter 4 2010. januárjában alakult Bécsben, Severin Heinisch és Boris Beker vezetésével. Az ügynökségi hálózatnak Közép- és Kelet-Európa hét országában van irodája: Ausztria, Magyarország, Bulgária, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Románia és Bosznia-Hercegovina; míg más országokban partner ügynökségekkel dolgoznak együtt. A Chapter 4 egyben a Burson-Marsteller kizárólagos partnere 12 közép-kelet európai országban. A régióban az alábbi ügyfelekkel működik együtt: Lufthansa, STRABAG, HP, Ericsson, Schneider Electric, SAP, Dr. Oetker, Reed Exhibitions, WWF, Swiss International Air Lines, AbbVie, Samsung, Richter Gedeon, McDonald’s, Unilever, PepsiCo, L'Oréal, Bosch.

A Chapter 4 budapesti irodája 2014 elején újraalakult, és új menedzsmenttel folytatja tevékenységét. A helyi irodát Murányi Edit vezeti, Boris Beker ügyvezető irányításával. A Chapter 4 Magyarország szolgáltatásai: átfogó public relations és stratégiai kommunikációs tanácsadás, krízis menedzsment, vállalati kommunikáció, termék PR, munkáltatói márkaépítés és reputáció menedzsment, médiatréning, médiakapcsolatok és public affairs.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.